Teslan varastaneen naisen pakomatka katkesi ennen aikojaan – osaatko arvata syyn?

Yhdysvaltalaisnainen varasti ostoskeskuksen parkkipaikalle pysäköidyn Teslan, mutta varkautta seurannut takaa-ajo jäi varsin lyhyeksi.

Mikäli aiot varastaa auton, kannattaa varmistaa, että menovettä on tankissa tai akussa tarpeeksi. Kannattaa myös ehkä valita sellainen auto, jonka sijaintia ei omistaja pysty seuraamaan reaaliajassa kännykästään.

Teslan ostoskeskuksen parkkipaikalta varastaneen arizonalaisnaisen pakomatka nimittäin katkesi sunnuntaina ennen aikojaan, sillä auton akku tyhjeni moottoritiellä.

Suurin työ virkavallalla olikin tällä kertaa vastaan pistäneen naisen saamisessa ulos autosta. Poliisi joutui rikkomaan auton ikkunan siinä onnistuakseen.

Toistaiseksi ei ole tiedossa, miten nainen sai Teslan Supercharger-pikalaturilla olleen Model S:n haltuunsa.

0:17
VIDEO: Tonin Teslan kamera tallensi hurjan onnettomuuden moottoritiellä.

Lähes kaikki varastetut Teslat saadaan takaisin

Kiitos Teslojen nykyaikaisten internet-ominaisuuksien, löytävät varastetutkin yksilöt yleensä takaisin kotiin. Auton sijainnin näkee nimittäin esimerkiksi Teslan mobiilisovelluksesta, eikä toimintoa saa pois päältä ilman salasanaa.

Viime vuoden elokuuhun mennessä Yhdysvalloissa oli sattunut vuodesta 2011 lähtien 139 Tesla-varkautta – ja näistä vain kolme autoa oli jäänyt kadoksiin.

Tämä tarkoittaa, että varastetuista Tesloista noin 98 prosenttia saadaan takaisin, kun keskiarvo on USA:ssa 58,4 prosenttia.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja