Terveysongelmista kärsinyt Jussi69 soitti kolme keikkaa vuorokaudessa – lääkärit seurasivat miehen vointia

The 69 Eyes- ja The Local Band -yhtyeiden rumpali ei ole saanut vielä selville syytä, miksi mies joutui viikoksi sairaalaan.

Rumpalitähti Jussi69, 44, joutui viikoksi sairaalaan The Local Bandin 18. elokuuta Helsingin Nosturissa soitetun keikan jälkeen. Mies saapui tänään tiistaina Apulanta-yhtyeestä kertovan Teit meistä kauniin -elokuvan kutsuvierasensi-iltaan.

– Vointi on nyt tosi hyvä. Sanoin tosiaan lääkäreille, että nyt te sanotte, että koska voin lähteä keikalle, enkä minä, koska olen liian jääräpää. He sanoivat, että mene vaan. Tuntuu vaan, että he eivät tajua sitä, että ei se rumpujen soittaminen ole se rankin osa näissä hommissa, Jussi69 sanoi punaisella matolla.

– Soitin viime viikonloppuna kolme keikkaa vuorokauden aikana ja kilometrejä tuli mittariin yli tuhat. En tehnyt siitä numeroa, mutta näin jälkikäteen voin paljastaa, että minulla oli mukana kaksi lääkäriä tarkkailemassa, että onko mies pystyssä. Pystyssä pysyin ja elämä hymyilee.

Jussi69 ei ole saanut vielä tarkkaa diagnoosia syistä, miksi mies joutui sairaalaan. Rumpali kertoi MTV.fille, että hänelle oli kertynyt kroppaan nestettä vuorokauden aikana 15 kiloa.

– Monia tuloksia odotetaan vielä, mutta täydeksi mysteeriksi syy on jäänyt. Kyllä lääkärit vaan kelasivat, että olen mennyt liian paljon tuhatta ja sataa. Moni luulee, että tunnin keikka illassa on rankin osa tätä hommaa, mutta se on iisentä. Se on rankinta, kun matkustaa öitä myöten eikä ehdi nukkua missään vaiheessa. Kroppa sanoi moido, Jussi69 kuvaili.

– Ainoa sentimentaalinen fiilis tuli siinä vaiheessa, kun pääsin sairaalasta himaan ja astuin ulos taksista, taivas oli sininen ja totesin päässeeni pois juuri osastolta, jolta moni ei ota sitä taksia himaan. Minulle kävi hyvin.

Apulanta-elokuva on nuorten näyttelijöiden juhlaa 2:07

Jussi69:llä hurja lentokenttäkokemus 1:52

Jussi69 mukana Robinin tulevalla sinkulla ja musavideolla 2:17

Lue myös:

    Uusimmat