Mainos

Maajussi-Antti-Jussin valinta aiheutti pettymyksen: "Aika tyhjä olo"

2:33

Antti-Jussin valinta aiheutti pettymyksen kahdelle morsianehdokkaalle. 

Maajussille morsian ​​​​​​​-ohjelman farmiviikot ovat tulleet päätökseensä. Maajussit ovat tehneet vaikeat valintansa ja päättäneet, kehen morsianehdokkaaseen he haluavat jatkaa tutustumista. 

Maajussi-Antti-Jussin tilalla miehen päätöstä odotettiin suurella jännityksellä. Antti-Jussi päätti valita kolmen morsianehdokkaansa joukosta Elinan.

Miehen valinta aiheutti hienoisen pettymyksen Petralle ja Kialle

– Päällimmäisenä ajatuksena on tosi harmitus ja pettymys tällä hetkellä. Toki tähän osasin varautua ja olinkin ajatellut että näin käy. Mutta kyllä se suurin, päällimmäinen mieli on kuitenkin, että harmittaa tosi kovasti, Petra kertoo. 

– Aika sellainen tyhjä olo. En ole iloinen, ettei minua valittu, mutta en myöskään surullinen. Ehkä käsittelen nämä tunteet sitten myöhemmin. Minulla on semmoinen vahva olo kaiken tämän jälkeen kuitenkin, Kia kommentoi. 

Elina sen sijaan vaikuttaa olevan tyytyväinen Antti-Jussin päätökseen. Paikalle saapunut rakkauden lähettiläs, juontaja Vappu Pimiä kysäisee sylikkäin istuvalta pariskunnalta, mitä he seuraavaksi aikovat. 

– No jos se pusu kävisi nyt? Antti-Jussi tiedustelee valitultaan.

Kaksikko suutelee pikaisesti ja vaikuttaa onnelliselta. He kertovat, että aikovat katsoa rauhassa mitä heidän suhteelleen tapahtuu. 

– Tunnen Elinaa kohtaan semmoista, no ei rakkautta varmaan. En osaa sanoa ääneen. Jotakin, mikä vetää hiljaiseksi, Antti-Jussi tunnustaa.

Maajussille morsian maanantaisin MTV3-kanavalla klo 20!

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja