Tennislegenda todisti 9-vuotiaana kouluammuskelua – kulkivat yhteisillä kyydeillä murhaajan kanssa

2:11
Videolla Andy Murrayn sanaharkka tuomarin kanssa.

Tenniksen kaksinpelin olympiavoittoa kahdesti juhlinut ja kolmesti Grand Slam -turnauksen voittanut Andy Murray todisti 9-vuotiaana kouluammuskelua. Hän kertoo nyt tuoreessa dokumentissa "Andy Murray Resurfacing" tunteneensa murhaajan.

43-vuotias Thomas Hamilton hyökkäsi 23 vuotta sitten Skotlannissa Dunblanenin kouluun ja ampui 16 oppilasta sekä opettajan ennen kuin ampui itsensä. 9-vuotias Murray kävi tuolloin kyseistä koulua ja todisti kouluammuskelun.

– Tunsimme murhaajan. Kävimme hänen lapsensa päiväkodissa. Hän istui autossamme ja kuljetimme häntä asemalle ja niin edelleen, Murray sanoi Blickin mukaan.

Murray sai tapahtuneesta traumoja, jotka ovat vaivanneet hänen uraa ja elämää. Murrayn vanhemmat erosivat vuosi tapahtuneen jälkeen.

– Se oli vaikeaa aikaa minulle ja veljelleni. Nähdä se kaikki ilman, että ymmärsi. Tennis oli minulle ulospääsyreitti kaikesta siitä kauheudesta, Murray kertoi.

Skotti on kärsinyt viime vuodet loukkaantumisista, mutta hän voitti viime lokakuussa ensimmäisen ATP-turnauksensa sitten vuoden 2017.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja