Teinipojat aikoivat varastaa auton, mutta polkimia olikin kolme ja vaihdekepissäkin outoja numeroita

1:26

Yhdysvaltalaisteinien autovarkaus ei sujunut niin kuin elokuvissa. Molemmat varkausyritykset päättyivät epäonnistumiseen, kun sekä ihmisluonto että autojen teknologia heittäytyivät poikkiteloin rikollisen aineksen eteen.

Pääkuvan video

Tällainen on nykyaikainen autovarkaus

Nashvillen poliisi pidätti viime viikolla kaksi teini-ikäistä poikaa, jotka olivat vakaasti päättäneet varastaa auton. Molemmat yritykset päättyivät epäonnistumiseen, mutta täysin eri syistä.

Ensimmäinen yritys tapahtui parkkihallissa, jossa 15- ja 17-vuotiaat pojat valitsivat kohteekseen ajoneuvon, jonka naispuolinen kuljettaja istui vielä autossa. Pojat juoksivat auton molemmille puolille ja käskivät naista poistumaan autosta ennen kuin yrittivät repiä tämän ulos väkivalloin. Nainen ryhtyi huutamaan ja tehosti viestiään painamalla auton äänitorven pohjaan. Tämä säikäytti pojat siinä määrin, että he pakenivat paikalta. Nainen sai lieviä vammoja, mutta ne eivät vaatineet sairaalahoitoa.

Pojat eivät antaneet epäonnistuneen yrityksen lannistaa heitä, vaan iskivät uudelleen reipasta tuntia myöhemmin. He tarkkailivat marketin parkkipaikalle pysäköinyttä, kauppaa kohti kävellyttä naista ja nappasivat avaimet tämän kädestä. Pojat hyppäsivät autoon, mutta nousivat muutamaa sekuntia myöhemmin ulos ja juoksivat jälleen pakoon.

Viranomaisten mukaan auton manuaalivaihteisto oli tehnyt poikien aikomukset tyhjiksi, ja nämä katsoivat parhaaksi liueta paikalta. Virkavalta tavoitti ja pidätti nuoret pian jälkimmäisen varkausyrityksen jälkeen.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja