Teini-ikäinen Jake olikin Gemma: Aikuinen nainen esiintyi teinipoikana ja käytti hyväkseen kymmeniä tyttöjä Britanniassa – oikeus passitti saalistajattaren pitkäksi toviksi vankilaan

Britanniassa on paljastunut järkyttävä seksuaalirikosten sarja, jossa 21-vuotias nainen esitti teini-ikäistä poikaa ja saalisti nuoria tyttöjä verkossa. Nainen myös tapasi uhrejaan ja käytti heitä seksuaalisesti hyväksi.

21-vuotiaan Gemma Wattsin uhrit olivat brittimedian mukaan aidosti kuvitelleet tapailevansa 16-vuotiasta teinipoikaa, "Jake Watonia". Tapauksesta uutisoivat muun muassa BBC ja Metro.

Nainen saalisti 13–16-vuotiaita teinityttöjä muun muassa Instagramissa ja Snapchatissa. Hän viestitteli uhriensa kanssa ja maanitteli ja kehui näitä viesteissään. Viestittelyissä oli vaihdettu myös intiimejä kuvia jo ennen tapaamista.

Lontoon pohjoispuolella äitinsä kanssa asunut nainen matkusti eri puolille maata tavatakseen tyttöjä.

Asu ja puhe hämäsivät

Brittimedian mukaan Gemma Watts meni täydestä jopa joidenkin tyttöjen vanhemmille, sillä nainen piilotti pitkät hiuksensa lippalakin alle, pukeutui kuin teinipojat ja käytti teini-ikäisten puhetapaa ja sanastoa.

Viranomaisten mukaan saalistajattarella saattoi olla jopa 20-50 uhria. Wattsin tapaan toimia kuului vaihtaa kohdettaan nopeaa tahtia. Jotkut uhreista kokivat naisen käsissä ensi-ihastuksensa ja tulivat lopuksi hyväksikäytetyiksi ja jätetyiksi.

Naisen toiminta tuli ensimmäistä kertaa viranomaisten tietoon keväällä 2018, kun lääkäri oli raportoinut erään tytön seurustelleen vanhemman pojan kanssa.

Poliisi puuttui tilanteeseen saman vuoden kesällä ja nainen tunnusti olleena seksuaalisessa kontaktissa kolmen tytön kanssa esiintyen Jakena.

Myöhemmin hänet laskettiin vapaaksi, mutta pidätettiin jälleen lokakuussa, kun poliisi löysi Wattsin yhdessä erään kadonneeksi ilmoitetun tytön kanssa. 

Kyseisessä tilanteessa naisen valeasu meni täydestä jopa poliisille. Poliisit olivat aluksi kuvitelleet naisen olevan Jake-niminen teinipoika ja lähteneet kuljettamaan häntä Lontooseen kotiin.

Vasta matkan aikana poliisit olivat tajunneet, että heidän käsissään oli itse pääepäilty. Nainen on sittemmin myöntänyt syyllisyytensä useisiin rikoksiin ja hänet tuomittiin nyt kahdeksan vuoden vankeuteen. 

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja