Teen Mom -tähden lapsi täytti 14 vuotta – äidin lahja herätti someraivon

Teen Mom - sekä 16 and Pregnant -sarjoista tunnetun Farrah Abrahamin lahja 14-vuotiaalle Sophia-lapselleen on kerännyt kovaa kritiikkiä. 

Yhdysvaltalainen Farrah Abraham, 31, nousi julkisuuteen vuonna 2008 Music Televisionin eli MTV:n ohjelman 16 and Pregnant myötä, ja esiintyi myöhemmin myös sarjassa Teen Mom, jota esitettiin samalla kanavalla vuosina 2009-2021. Abrahamilla on 14-vuotias lapsi Sophia, joka sai hiljattain syntymäpäivälahjaksi kuusi lävistystä kasvoihinsa. 

Abraham julkaisi torstaina 23. helmikuuta TikTokissa videon lapsestaan ottamassa syntymäpäivälahjojaan lävistäjällä. Päivitys on kerännyt osakseen runsaasti kritiikkiä, ja monet ovat tuominneet Abrahamin päätöksen antaa alaikäisen lapsen ottaa useita lävistyksiä kasvoihinsa.

Jos video ei näy, voit katsoa sen tästä.

Tositelevisiotähti vastasi saamaansa kritiikkiin In Touch -lehden haastattelussa, todeten ettei hän "aio häpäistä lastaan". 

– Rakastan ja tuen Sophiaa sataprosenttisesti siinä, miksi hän haluaa tulla, Abraham kommentoi. 

Abraham tuomitsi itse ihmiset, jotka kritisoivat vanhempien valintoja lastensa kanssa. Hän myös totesi, että osa teini-ikäisen matkaa on etsiä itseään, ja jostain asioista kasvetaan ulos, kun taas toisista ei. 

– Minulla on kaikki se myötätunto häntä kohtaan, mitä olisin toivonut itsekin saaneeni teini-ikäisenä.

Valintaansa Abraham perusteli myös sillä, että varmistaa mieluummin lapsensa lävistysten olevan hygieniasääntöjä noudattavan ammattilaisen tekemiä sen sijaan, että tämä tekisi ne itse ja ne pahimmassa tapauksessa tulehtuisivat. Sophialla oli entuudestaan septum-lävistys nenässä, jonka hän oli saanut 13-vuotislahjaksi. 

Abrahamin Sophia-lapsen isä oli tämän teini-ikäinen poikaystävä Derek Underwood, joka menehtyi 18-vuotiaana auto-onnettomuudessa kuukausi ennen Sophian syntymää.

Lue myös:

    Uusimmat