Teemu Pukki iski kauden avausmaalinsa Valioliigassa! Huuhkajatähden Norwich hävisi jälleen

Teemu Pukki iski kauden avausmaalinsa Valioliigassa, kun hän pääsi laukomaan rangaistuspotkun Leicester Cityn maalivahdin Kasper Schmeichelin selän taakse lauantaina.

Norwich sai videotarkistuksen jälkeen rangaistuspotkun, kun Kanarialintujen pelaaja kaadettiin rangaistusalueen sisällä. Pukki laukoi pallon kylmästi oikeaan alanurkkaan, kun tanskalaisvahti Schmeichel aavisti toiseen suuntaan.

Pukin 44. minuutilla syntynyt maali tasoitti ottelun lukemiksi 1–1 ja oli samalla nousijaseura Norwich Cityn valioliigakauden ensimmäinen osuma. Suomalaishyökkääjän eleetön tuuletus, polviliuku nurmen pinnalla, kertoi valtavasta helpotuksesta.

Ottelun avausmaalista vastasi Leicester-kärki Jamie Vardy kahdeksannella peliminuutilla.

Putoajakandidaatti Norwich City hävisi kauden kaksi ensimmäistä valioliigaotteluaan ilman mitään mahdollisuuksia suurseuroille Liverpoolille ja Manchester Citylle.

Leicester City kuuluu tätä nykyä Valioliigan suuriin, joten Pukin edustamalla Norwichilla riitti tehtävää vielä toisella puoliajalla.

Pukki ei onnistunut enää kasvattamaan maalitiliään ja hänet otettiin vaihtoon 73. minuutilla.

Kolme minuuttia myöhemmin Leicester Cityn Marc Albrighton iski vieraiden voittomaalin. Ketut vei näin ottelun lukemin 2–1, ja jätti Norwichin jälleen pisteittä.

Norwich on pelannut tällä kaudella nyt kolme ottelua Valioliigassa maalierolla 1–10. Pistetili on vielä avaamatta.