Teemu Pukille huimaa ylistystä – Norwich-valmentajalla humoristinen toive suomalaistähdelleen

Norwichin päävalmentaja Daniel Farke oli haltioissaan joukkueensa lauantaisen Blackburn-voiton jälkeen. Farke ylisti Norwichin molemmat maalit iskenyttä Teemu Pukkia, jolle ottelu oli sadas Norwichissa. Norwich kaatoi Blackburnin vieraissa 2–1.

Sadassa ottelussaan Pukki on iskenyt kunnioitettavat 50 maalia. Farke huomio Pukin saldon ottelun jälkeen.

– Toivoisin hänellä olevan 50 peliä ja sata maalia, Farke sanoi Norwichin verkkosivuilla julkaistussa haastattelussa.

– Leikki sikseen, hän on uskomaton pelaaja. Tänään hän oli loistava, ja se oli yksi hänen parhaista esiintymisistään keltaisessa paidassa.

Maaliensa lisäksi Pukki raatoi joukkueensa hyökkäyksessä väsymättä ja piti Blackburn-puolustuksen jatkuvasti kiireisenä.

Kaikkensa antanut suomalainen vaihdettiin kentältä ottelun loppuhetkillä.

– Hän kantoi vastuuta, ei vain kahdella maalillaan, vaan työmäärällään ja paineistamisella. Hän voitti lukuisia palloja meille ja antoi koko ajan painetta vastustajalle, Farke sanoi.

– Hän loi todella paljon tilaa joukkuekavereilleen. Esimerkiksi toisessa maalissa hän voiti pallo, juoksi pystyyn ja sai palkinnon Emi Buendian mainiosta laukauksesta, jonka hän ohjasi juuri sinne, mihin halusi.

Norwichille voitto oli 11:s kauden 18 ottelussa. Se jatkaa Mestaruussarjan kärkipaikalla 37 pisteellä. Eroa kakkospaikalla olevaan Bournemouthiin on kolme pistettä. 


Juttua muokattu 13.12. kello 1.51. Korjattu Pukin maalien määrä.

Lue myös:

    Uusimmat