Mainos

Tee nämä 5 liikettä joka päivä – hämmästyttävä vaikutus alleihisi!

Kesä on jo täällä, mutta käsivarsien kiinteytys ei ole myöhäistä.

Löysät käsivarret ja erityisesti roikkuvat allit eivät hivele etenkään niiden kantajan omia silmiä, mutta onneksi muutamalla teholiikkeellä käsivarsiin saa varsin tehokkaan treenin.

Moni keskittyy treenaamaan käsivarsissaan erityisesti hauiksia, mutta yhtä tärkeää on kehittää voimaa ojentaja- ja olkapäiden lihaksissa.

Seuraavat liikkeet sopivat niin aloittelijoille kuin himotreenaajillekin, sillä jokaiseen liikkeeseen voi itse lisätä haastetta oman kunnon mukaan.

1. Punnerrus

Klassikkoliike on tehokas liike, joka sopii kaikille. Liikkeen voi tehdä monella tapaa – helpoin lienee punnertaa kädet tuolin päällä tai seinää vasten. Kovakuntoisimmat puolestaan hakevat haastetta toistojen määrällä ja vaihtelemalla käsien asentoa.

2. Dippi

Toinen loistava liike ojentajille onnistuu sekin missä vain. Asetu esimerkiksi tuolin reunalle ja laskeudun käsien varassa alas ja punnerra taas ylös. Haastetta saa vaihtamalla jalkojen asentoa. Mitä kauempana ja suorempana jalat ovat edessä, sitä rankempi liike on.

3. Kulmasoutu

Helppo liike vaatii käsipainot. Asetu selkä suorana seisoen kevyeen etukumaraan ja vedä kyynärpäitä taaksepäin niin, että kyynärpäät osoittavat taakse. Palauta painot alas ja toista liike. Keskity saamaan lavat lähemmäs toisiaan.

4. Ranskalainen punnerrus

Ota käsipaino käteen ja nosta käsivarret suoraan ylös. Laske paino alas niskan taakse ja pidä kyynärpäät koko liikkeen ajan paikoillaan. Purista kyynärpäitä myös niin lähelle ohimoita kuin mahdollista. Nosta paino taas ylös ja toista liike.

5. Kickback

Tätä liikettä varten tarvitaan myös käsipainot. Liike on tehokas ojentajille. Asetu selkä suorana etukumaraan ja nosta kyynärpäitä ilmaan niin, että lavat ovat lähellä toisiaan. Taivuta sitten kyynärvarsi suoraan taaksepäin ja palauta liike takaisin lähtötilanteeseen. Liikuta vain kyynärvarsia.

0:45

Lähde: Wimp.com

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.