Taylor Swiftin värileikki: Sopiiko tähdelle paremmin räväkkä keltainen vai viettelevä punainen?

Herttainen laulaja Taylor Swift rakastaa värejä, mutta tiesiköhän tähti itsekään millaisia viestejä keltainen ja punainen viestittävät? Kumpi pirteistä asukokonaisuuksista sopi tähdelle paremmin?

Laulaja Taylor Swift, 22, rakastaa värejä. Punatut huulet ovat laulajan tavaramerkki ja viime aikoina tyttömäisessä lookissa viihtyvä neito on kulkenut mitä värikkäimmissä asukokonaisuuksissa.

Juuri uusimman albuminsa Red julkaissut laulaja on vieraillut viime aikoina erilaisissa talk show -ohjelmissa vieraana ja panostanut värikkääseen tyyliin.

Keltainen on värinä varsin hankala: länsimaisten tutkimusten mukaan keltaisessa huoneessa ihmiset tuntuvat menettävän malttinsa herkemmin ja vauvojen itkevän enemmän. Keltainen on kuitenkin ilon väri, ja sillä on myös positiivisia vaikutuksia: keltainen väri kerää osakseen huomiota ja auttaa keskittymään – tästä syystä esimerkiksi post it -laput ovat keltaisia.

Punainen puolestaan on intohimon ja rakkauden väri, kaikista väreistä tunteellisin. Punainen myös herättää biologisen kellon, sekä nopeuttaa pulssia. Punainen nähdään seksikkäänä värinä, joka myös vetää huomion itseensä. Jotkut taas kokevat punaisen hyökkäävänä: siksi punaista asua kannattaa välttää esimerkiksi neuvottelutilanteissa.

Kumpi näistä värikokonaisuuksista sopii tähdelle paremmin: räväkkä keltainen vai viettelevä punainen?


Lue myös:

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja