Täydelliset browniet vapuksi – tässä niiden mehevyyden salaisuus!

Ruokatoimittaja Elina Jyväs kertoi Huomenta Suomen Makuja & Elämää -osiossa, kuinka valmistuvat täyteläisen suklaiset browniet. Nämä maistuvat vappubrunssilla vaikkapa jäätelön kera!

Ruokatoimittaja Elina Jyväs näytti Huomenta Suomen Makuja & Elämää -osiossa tiistaiaamuna, kuinka valmistuvat herkulliset suklaaunelmat, jotka sopivat vaikkapa vappubrunssin herkuksi.

Super Rich & Royal Brownies -nimiset herkut on kehitellyt ruokatoimittajan alter ego, Baking Instinct -blogin Eleanora von Smöör.

Makua leivonnaisista ei puutu, sillä tumman suklaan lisäksi reseptiin kuuluu muun muassa valkosuklaata, karpaloita, pähkinöitä sekä pieniksi pilkottuja kermatoffeekarkkeja.

– Olen sitä mieltä – ja varmasti Eleanorakin on –, että leivonnaisen pitää olla herkullinen. Sellaisia leivonnaisia, joissa ei ole makua tai (käytetty) kunnon aineksia, ei kannata tehdäkään, Jyväs huomauttaa.

Leivonnaisten mehevän koostumuksen salaisuus löytyy niiden alhaisesta paistolämpötilasta. Nämä browniet kypsyvät 150-asteisessa uunissa, vaikka kakut yleensä paistetaan korkeammissa lämpötiloissa.

Katso videolta vinkit suklaisiin herkkuihin:

Kokeile reseptiä kotona:

Browniet valmistuvat helposti kotona. Ota tästä resepti talteen!

(MTV LIFESTYLE)

Lue myös:

    Uusimmat