Täydellinen kesän festariasuste? Tämä laukku kätkee näppärästi sisäänsä jopa viisi litraa viiniä

Amerikkalaisessa nettikaupassa myydään käsityönä tehtyä laukkua, joka kätkee huomaamattomasti sisäänsä jopa viisi litraa alkoholia.

Pilvenreunan takaa pilkottava aurinko saa jo näin lumenkin keskellä ajatukset siirtymään kesään ja kesän festivaaleihin. Ainakin, jos vierailee erään amerikkalaisen verkkokaupan sivuilla: Sieltä nimittäin löytyy mahtava laukku, joka voisi monien mielestä olla oiva apu juomien salakuljettamiseen.

Uncommon Goods myy sivuillaan laukkua, jonka sisälle salalokeroon saa kätevästi piilotettua alkoholia, jopa kokonaisen viinipullon ja enemmän!

Vaikka laukun värikäs kuviointi ei ehkä ole kaikkien mieleen, laukku vetää parhaimmillaan jopa viisi litraa viiniä tai mitä tahansa muuta juomaa. Laukkuun voi suoraan kiinnittää laatikkoviinipussin, mutta tuotteen mukana saa myös tyhjiä pusseja, jotka voi täyttää valitsemallaan juomalla.

Eikä laukun nerokkuus lopu siihen: Koska kukaan ei tykkää lämpimästä kuohuviinistä, on laukussa myös kylmäpakkaus, joka pitää juomat viileinä. Laukkuun jää täyttämisen jälkeenkin tilaa juomalaseille ja muille pienille tavaroille.

Laukku on tehty käsityönä Missourissa, Yhdysvalloissa.

"Mahtava tuote!"

Simplemost kirjoittaa, että tämä laukku on "vastaus lähes kaikkeen", olivat vanhemmat sitten kiinni lapsen monituntisessa pelissä tai kuorokonsertissa. Uncommon Goodsin sivuilla sanotaan, että laukku täydentää kokoonpanon uhmakkaasti, olipa sitten matkalla rannalle tyttöjen kanssa tai iltapäiväpiknikille.

Kuvan lähde uncommon goods_edited-1

Tuotetta on pääasiassa kehuttu vuolaasti Uncommon Goodsin sivustolla, ja se on saanut asiakkailta viisi tähteä.

– Uskomaton laatu ja mahtava tuote! Tämä on ihan pakko saada -tuote. Design on kaunista, ja se [laukku] on kaikkea ja vielä enemmän kuin kuvailtu, eräs tyytyväinen asiakas kommentoi.

Kommenteissa käyttäjät kertovat laukun todella toimivan ja olevan täydellinen myös juuri niitä konsertteja varten.

Ihan halvalla tämä hupi ei kuitenkaan irtoa: Hintaa laukulla on tällä hetkellä 105,04 euroa. Valitettavasti sitä ei kuitenkaan toimiteta Yhdysvaltojen ulkopuolelle. 

***


Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja