Tavispelaajat vs. julkkistähdet vs. ammattikuljettajat – virtuaaliformulat ruutuun Subilla lauantaina!

Subin uudessa Circuit eMotorsport –ohjelmasarjassa nähdään viihdyttäviä ja jännittäviä virtuaaliformulakisoja! Skaba lävähtää televisioruutuihin lauantaina kello 17!

Sub-kanavalla tänä keväänä nähtävä Circuit eMotorsport on uusi viihteellinen virtuaalipelaamisen eSports-ohjelma, jossa kuka tahansa –  omasta mielestään – hyvät ajotaidot omaava henkilö voi haastaa julkkiksia ja kilpakuskeja virtuaalisessa formulakisassa.

Lauantaisin 19. maaliskuuta alkaen Subilla esitettävät Circuit eMotorsport -jaksot voi nähdä myös MTV Katsomossa sekä uusintana sunnuntaisin F1 GP:n yhteydessä MTV Max –kanavalla.

Ohjelmassa seurataan mielenkiintoisia persoonia, intohimoisia autokuskeja ja tähtijulkkiksia, jotka oikean tuntuiseen virtuaaliformulaan istahdettuaan pää punaisena, naama totisena ja mieli voitontahtoisena kisaavat ja naljailevat keskenään kohti finaalia. Ohjelmakauden voittaja pääsee testaamaan Williamsin täysiveristä F1-autoa.

Ensimmäisessä alkueräjaksossa somekuski-haasteen haasteen kautta ohjelmaan mukaan valikoitunut entinen SM-tason jääkiekkoilija ja ”simulaattoreita pyöritellyt” Janne Kaisla haastaa jännittävään virtuaalikisaan Abarth-luokassa ajavan Italian mestarin Juuso-Matti Pajurannan, ranskalaisiin autoihin mieltyneen nuoren rallikuskin Julius Halosen ja tällä hetkellä FIA GT luokissa kilpailevan autourheilija Jesse Anttilan sekä lumilautailijatähti Eero Ettalan.

Ettala on yksi lumilautamaailman tunnetuimista pioneereista. 15-vuotisen ammattilaisuransa aikana hän muun muassa julkaisi useita mullistavia videopartteja ja voitti merkittävän extremeurheilukilpailun X-Gamesit. Ettala toimii nykyisin lajin tv- ja elokuvadokumentoijana.

Innokkaina julkkiskilpailijoina nähdään Eero Ettalan lisäksi mm. huippusuosittu tubettaja Lakko, Biisonimafiasta tuttu Sami Kemell, poptähti Robin, monipuolinen mediapersoona Martina Aitolehti ja poptähti Kasmir. Lisämausteen ohjelmaan tuo avoin osallistumismahdollisuus, kun kuka tahansa halukas on voinut ilmoittautua netin sekä some-kanavien kautta ja päästä mukaan joko kisaamaan tai yleisön joukkoon.

Haluatko yleisöksi?

Kuvauspäiville 22.-23.3. on vielä tilaa!

Hae mukaan osoitteessa Circuit.fi


Circuit eMotorsport –ohjelmasarja sisältää kuusi alkuerää, joissa jokaisessa on viisi kilpailijaa. Kaksi heistä pääsee kolmeen semifinaaliin, joista edelleen kuusi etenee jännittävään finaaliin, joka esitetään lauantaina 21. toukokuuta kello 17.00.

Ohjelman juontajina toimivat kilpa-autoilijana itsekin ansioitunut vauhtimimmi Emma Kimiläinen ja Suomen kaikkien aikojen menestynein alppihiihtäjä, moottoriturpa Kalle Palander.

Lauantaisin 19. maaliskuuta kello 17.00 alkaen Subilla esitettävät Circuit eMotorsport –jaksot nähdään myös MTV Katsomossa sekä pikauusintana sunnuntaisin F1 GP–lähetysten yhteydessä MTV Max –kanavalla.

E-Sports on jo neljänneksi kiinnostavin urheilulaji nuorten miesten keskuudessa

HS kirjoitti e-Sportista näin: Elektroninen urheilu eli videopelien kilpapelaaminen on nuorten aikuisten uusi suosikkilaji. Erityisesti se kiinnostaa nuoria miehiä.

Sponsor Insightin tutkimuksen mukaan elektroninen urheilu oli 18–29-vuotiaiden keskuudessa neljänneksi kiinnostavin laji jääkiekon, jalkapallon ja yleisurheilun jälkeen.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja