Tauski tilittää: Näin suhde Virpiin lopulta päättyi

Lähes kaksikymmentä vuotta rakastavaisia olleiden laulajien Tauski Peltosen ja Virpi Kätkän suhteessa tapahtui ratkaiseva käänne kesällä 2010.

Pitkä, myrskyisä suhde alkoi jo 1993, jolloin Tauski oli naimisissa toisen naisen kanssa. Vuonna 2003 hän erosi ja avioitui Virpin kanssa. He saivat kaksi lasta.

Kesäkuussa 2010 Virpi muutti yhteisestä kodista pois. Tauskin mukaan kerta ei ollut suinkaan ensimmäinen, mutta hän kertoo oman mittansa soutamiseen ja huopaamiseen tulleen tuolloin täyteen.

– Kesä oli kovaa aikaa. Siinä oli totuttelemista, kun Virpi lähti niin äkkiä. Hän muutti kahdessa päivässä tavaransa pois. Sanoin hänelle kuitenkin silloin, että tällä kertaa hän ei voi enää palata takaisin, Tauski muistelee.

Uudet pullat jo uunissa

Pariskunta jätti myös avioerohakemuksen samassa kuussa. Syksyllä parin välit alkoivat kuitenkin jälleen lämmetä.

– Olin tosi tyytyväinen, sillä lapsillekin on aina parempi tilanne, jos vanhemmat ovat yhdessä. Mutta en nähnyt meitä enää asumassa yhdessä. Halusin silti katsoa tilanteen rauhassa loppuun asti, Tauski perustelee.

Alkuvuodesta 2011 miehestä alkoi kuitenkin tuntua, että suhde vetelee todellakin viimeisiään.

– Tammi-helmikuussa näin vahvimmat merkit koskaan, että tulen päättämään suhteen. Keväällä olimme enää hyvin vähän tekemisissä ja nekin vähät tapaamiset johtivat aina erimielisyyksiin. Tuntui, että tunteet olivat jo kuolleet, eivätkä henkiset voimavarani enää riittäneet. Poikanikin kärsivät tilanteesta. Lisäksi minulla olivat jo uudet pullat uunissa.

Toukokuussa kuultiinkin jo uusia kohu-uutisia: Tauski oli kihlannut kohukaunotar Henna Tuomisen, ja kesällä tanssitaan jo häitä.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat