Henna Peltonen saa Tauskin herkistymään kesken haastattelun: "Olet unelmieni mies"

Henna Peltonen saa Tauskin herkistymään kesken haastattelun: "Olen unelmieni mies" 9:21
Henna ja Tauski Peltonen kertovat MTV Uutisille, miksi he ovat toisilleen aivan täydellinen match.

Henna ja Tauski Peltonen kertovat, mikä on heidän parisuhteensa salaisuus monien vaiheiden jälkeen. He saattavat istua yli kaksi tuntia yhdessä aamupalalla kaikesta keskustellen.

Viime syyskuussa toistamiseen avioituneet Henna ja Tauski Peltonen kertovat MTV Uutisten videohaastattelussa avoimesti siitä, mitä kaikkea he ovat oppineet tekemään parisuhteessaan toisin, jotta suhde toimisi hyvin.

Aiemmin suhteessaan kompuroinut ja useasti eronnut kaksikko kertoo ottaneensa viime vuosina enemmän vastuuta itsestään ja itsensä kehittämisestä. 

– Meillä on aina ollut todella rakkaudentäyteinen ja intohimoinen suhde, ja joskus ollaan huilattu välillä. Mutta nyt olemme menneet paljon syvemmälle asioissa, Tauski kertoo.

Hennan mukaan molemmille on tullut lisää kärsivällisyyttä, ja erimielisyydet osataan ratkoa nykyään paremmin.

– Meille tuli aiemmin tosi paljon väärinkäsityksiä, joista väsähdimme nopeasti ja teimme nopeita johtopäätöksiä. Olemme oppineet keskustelemaan vielä paremmin ja ottamaan aikalisää, jos meinaa mennä hermo, Henna sanoo.

– Olemme molemmat tehneet töitä itsemme kanssa, joka on tosi tärkeää, hän jatkaa.

Molempien turha äkkipikaisuus on karissut.

Meiillä ei ollut aiemmin edes selkeää riidanaihetta, vaan riitauduimme ja etäännyimme ja taas palasimme saman pöydän ääreen, Tauski sanoo.

Nyt puhumme ensin, ennen kuin toimimme, Henna jatkaa.

Tauski on oivaltanut, että parisuhde vaatii paljon työtä toimiakseen hyvin.

Olemme tehneet sellaista ihanaa työtä parisuhteen eteen jo kauan. Parisuhdetta pitäisi hoitaa paremmin kuin töitä, ja itsellä se jo vähän meneekin niin.

Tunteja kestäviä aamupalakeskusteluja

Tauski, 61, kertoo, että he saattavat istua tuntikausia aamupalapöydässä katsellen toisiaan silmiin ja keskustellen asioista.

Me käytämme kotona aamupalan syömiseen 2,5 tuntia tuosta noin vaan. Me syömme ja keskustelemme. Ja meille on tosi tärkeää, että kerromme aamuin ja illoin toisillemme, että rakastan sinua, Tauski sanoo ja lisää:

– Olemme molemmat hyvin tunteellisia ja herkkiä, ja haluamme hyvin samanlaisia asioita.

Henna, 42, toteaa, että he täydentävät toistensa lauseet ja heillä on lähes identtinen ajatusmaailma.

Olen sanonut jo pidemmän aikaa, että meillä on samanlainen aivotoiminta. Me sanomme jopa saman sanan samaan aikaan ja ajattelemme samoja asioita samaan aikaan, Tauski lisää.

Henna kertoo, että he jopa pukeutuvat vahingossa aina samantyylisesti, kuten tälläkin kertaa. 

Molemmat ilmestyivät CatCatin 30-vuotisjuhliin mustissa nahka-asuissa, vaikkei siitä oltu etukäteen sovittu.

Vähemmän houkutuksia, enemmän yhteyttä

Tauski sanoo joutuneensa keskittymään todella siihen, ettei käytä liikaa aikaa muihin houkutuksiin tässä kiireisessä ja somekeskeisessä maailmassa.

Houkutteita on pariskunnilla tosi paljon, mutta me olemme jättäneet niitä sivummalle ja huomioimme toisiamme. Jos jompikumpi meistä syrjäytyy parisuhteessa, se voi tuottaa ongelmia, hän myöntää.

Henna kertoo, että yksi tärkeä heitä yhdistävä tekijä on yhteiset harrastukset.

Käymme yhdessä ampumassa, teemme pihatöitä ja reissaamme yhdessä, Henna kertoo.

Matkustamme usein Alanyaan ja ajelemme siellä romanttisesti maaseudulla vuoristossa, Tauski lisää.

Pariskunta kertoo viettävänsä lähes kaiken aikansa toistensa seurassa, sillä he tekevät myös töitä yhdessä.

Olemme kaiken aikaa yhdessä – olemme yhdistäneet myös työkuvioita niin, että saamme olla koko ajan yhdessä. Ja yöt nukumme kiinni toisissamme, Tauski paljastaa videohaastattelussa.

Yhteiset työt eivät kuormita parisuhdetta.

Meillä on tosi luontevaa keskenämme, ymmärrämme toistemme työtä ja pystymme analysoimaan sitä yhdessä. Olemme 13 vuotta tehneet yhdessä kaikkea, ja on hyvin luonnollista, että teemme kaiken yhdessä, Henna sanoo

Tauski ja Henna saapuivat yhdessä Tauskin ex-vaimon Virpi Kätkän kutsumana CatCatin viisukappaleen Bye Bye Babyn 30-vuotisjuhliin. 

Heillä kaikilla on nykyään hyvät välit keskenään ja lasten hoitokuviot on saatu hyvälle mallille.

Kun pariskunnalta kysyy, mikä toisessa on parasta, Hennan vastaus Tauskille saa miehen herkitystymään ja silmäkulmat kostumaan.

Olet unelmieni mies, Henna sanoo Tauskia katsoen.

Katso pariskunnan yhteishaastattelusta, mikä Tauskin mielestä on Hennassa kauneinta ja parasta, ja miten he ovat saaneet suhteensa toimimaan.

Lue myös:

    Uusimmat