Tauski: Olen onnellinen Virpin uudesta suhteesta

Entisen laulajapariskunnan Tauski Peltosen ja Virpi Kätkän avioero on astunut voimaan. Kohukaunotar Henna Tuomisen kanssa kihlautunut Tauski toivoo yhtä suurta onnea myös ex-vaimolleen.

Virpi Kätkä myönsi aiemmin MTV3.fin Viihdeuutisille tapailevansa itseään kuusitoista vuotta nuorempaa, BB:stä tunnettua Risto ”Johnny Ryder” Kuoppalaa.

– Ei voi muuta sanoa kuin sylin täydeltä onnea ja toivoa, että he löytäisivät toisensa ihan parisuhdetasolla. Olen tavannut tämän kaverin pari kertaa ja hän on todella mukava tyyppi. Ties vaikka meistä tulee vielä kalakavereita, Tauski hehkuttaa.

Hän toivoo, että Virpi pariutuisi jo siitäkin syystä, että heidän kahdella lapsellaan olisi yksi hoitava käsipari lisää.

– Minusta olisi myös surullista, jos hyvännäköinen, nelikymppinen nainen jäisi yksin. Ikäerollakaan ei mielestäni nykypäivänä ole mitään väliä, varsinkin kun Virpi on hyvin nuorekas.

Tunnen olevani nuori, villi tiikeri

Tauskin ja Virpin yhteiset lapset ovat yhteishuoltajuudessa, josta on saatu miehen mukaan sovittua täydessä yhteisymmärryksessä.

– Siinä mielessä tulemme aina olemaan toistemme elämässä. Virpi on lasteni äiti, enkä halua hänellä mitään pahaa. Meidän yhteiselämämme ei vain koskaan onnistunut.

Tauski itse on umpirakastunut ja kertoo myös lähipiirin huomanneen hänen muuttuneen olemuksensa.

– Hymy on korvissa koko ajan ja on intoa käydä kuntosalilla. Tunnen 48-vuotiaana olevani nuori, villi tiikeri. Minulla on todella syytä iloita kaikkien vaikeuksien jälkeen, hän muistuttaa.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat