Tästä hienoudesta ei Netflix-aikakauden lapsilla ole hajuakaan – viraalitwiittiin on helppo samaistua: "He eivät ikinä koe sitä adrenaliinipiikkiä..."

Suoratoistopalvelujen maailmassa katselemansa sarjan tai elokuvan voi pysäyttää, milloin lystää. Toisin oli ennen, kuten moni hyvin muistaa.

Tunnetko kateuden piston rinnassasi, kun mietit, miten helpolla televisiota katsovat nykylapset pääsevät, kun heidän ei tarvitse odottaa mainostaukoon asti päästäkseen vessaan tai jääkaapille?

Ei kannattaisi, muistuttaa Twitter-käyttäjä Felicityn viraaliksi noussut twiitti.

Rakon venyttämisessä ja mainoskatkolla paikasta toiseen sinkoilemisessa on nimittäin ainutlaatuista huumaa.

”Olen pahoillani Netflix-aikakauden lasten puolesta. He eivät ikinä koe sitä adrenaliinipiikkiä, joka tulee juostessa joka ikisen mainostauon aikana vessaan tai jääkaapille tai makuuhuoneeseen samaan aikaan kun sisarus kutsuu huutaen ”Se alkaa!”, jolloin lähdet juoksemaan huonekalujen yli ehtiäksesi takaisin ajoissa.” Jos twiitti ei näy, voit avata sen tästä.

Moni samaistui kokemukseen

Hurjaan suosioon noussut twiitti on tähän mennessä kerännyt yli 289 000 uudelleentwiittausta ja miljoona tykkäystä. Ilmeisen moni samaistuu Felicityn luonnehtimaan kohtaukseen.

”Muistan nousseeni kiitospäivänä todella aikaisin, sillä en halunnut jättää välistä kiitospäivän kulkueen näkemistä. Ja sitten olivat ne jouluperinteet. Jos Petteri Punakuono jäi välistä, se ei ollut oikea joulu.” Jos twiitti ei näy, voit avata sen tästä.

”Minua todella houkuttelisi keskeyttää Netlix säännöllisesti, käskeä lapsia menemään vessaan ja aloittaa sitten ohjelma tietyn ajan kuluessa uudestaan, jotta he voisivat kokea tämän.” Jos twiitti ei näy, voit avata sen tästä.

”Tai se, kun juokset makuuhuoneesta olohuoneeseen kuullessasi tunnuslaulun alkavan!”Jos twiitti ei näy, voit avata sen tästä.

Alla olevalla videolla ohjeet Netflix-historian poistamiseen.

0:30

Lähde: Twitter

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja