F1

F1

Formulakausi käynnissä!

Koko kausi suorana C Moressa

Katso lisää

Tässäkö tausta Valtteri Bottaksen lyhyeen jatkoon? Mercedeksen F1-tulevaisuus aidosti vaakalaudalla

2:37
Valtteri Bottas teki jatkosopimuksen, mutta mitkä palaset ovat seuraavaksi liikahtamassa kuskimarkkinoilla?

Siinä missä Valtteri Bottas tietää tulevaisuutensa F1-sarjassa vain vuoden eteenpäin, ei myöskään hänen Mercedes-tallinsa ole sitoutunut sarjaan yhtään sen pitemmäksi aikaa.

Mercedes piti sarjan omistajia jännityksessä, sillä se ei ollut vielä keskiviikon takarajan lähestyessä allekirjoittanut uutta Concorde-sopimusta jatkoksi osakkuudelleen.

Saksalainen Sport1-kanava uutisoi, että nyt nimet ovat paperissa, mutta F1 tuskin sai haluamaansa. Viiden vuoden jatkokauden sijaan Mercedes on taipunut vuoden jatkoaikaan.

Auto Motor und Sport -lehti puolestaan kertoi, ettei sarjan kaupallisten oikeuksien omistaja Liberty Media sallinut viivästystä 12. elokuuta olleeseen takarajaan. Mercedeksellä on kuitenkin suurimpana valmistajana hyvät kortit käsissään.

– Sport1 on myös saanut tietää, ettei tallin lähtö tehdastiimin roolista tai tallin omistuksesta ole poissuljettua. Sen mahdollistaa uudessa sopimuksessa oleva purkupykälä, sivusto kirjoittaa.

Bottakselle tehdyn vuotta 2021 koskevan jatkosopimuksen jälkeen Mercedeksellä on neuvottelematta vielä tähtikuski Lewis Hamiltonin ja tallipäällikkö Toto Wolffin jatkosopimukset.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja