Tässäkö hirveimmät työkokemukset? Kerro omasi!

Työ on tärkeä osa ihmisen elämää ja pitkään työhistoriaan mahtuu myös niitä huonoja kokemuksia. Tällä kertaa Koti-osio pyytää kertomuksia ei-niin-mieluisista työkokemuksista – osallistu kyselyyn ja kerro tarinasi!

Kesätyöt ovat usein mieleenpainuvia kokemuksia – niin hyvässä kuin pahassakin.

– Olin 15-vuotiaana tehtaalla töissä, jossa ainoa tehtäväni oli laittaa ruuvi tiettyyn paikkaan palohälyttimen suojaan. Tein käytännössä vain yhtä liikettä kahdeksan tuntia päivässä. Tehtaalla oli töissä ihmisiä, jotka olivat tehneet samaa hommaa 40 vuotta – en käsitä, miten he jaksoivat niin yksitoikkoista työtä!, kertoo nykyään 25-vuotias Eveliina.

– Olin puhelinvaihteessa kesätöissä, eikä minulla ollut mitään muuta tekemistä kuin vastata puhelimeen – eikä puhelin koskaan soinut! Työaika oli tarkka 8 tuntia päivässä, eikä minulla ollut tietokonetta tai muuta viihdykettä. Käytännössä luin vain naistenlehtiä ja kirjoja koko kesän, muistelee nyt 29-vuotias Helena.

Myös aikuisiällä ikäviä työkokemuksia voi kertyä enemmän kuin tarpeeksi.

– Kauhein työkokemukseni on ollut erään nettiyhteyksiä tarjoavan yrityksen teknisenä tukena. En itsekään tajunnut heidän vehkeistään mitään ja minulle yhdistettiin vihaisten ihmisten puheluita toinen toisensa perään. Taukoja oli vain yksi päivässä. Istuin siis kahdeksan tuntia päivässä kuuntelemassa, kun ihmiset huusivat minulle korvaan – ihan järkyttävä työ!, kertoo 38-vuotias Mikael.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat