Tässäkö hauskimmat unissa möläytetyt asiat? Kerro omasi!

Moni puhuu unissaan ja usein lohkaisut ovat hauskaa kuultavaa niille, jotka ovat hereillä. Huffington Post -sivusto pyysi lukijoitaan paljastamaan unissa möläytettyjä asioita, löytyykö Suomesta vielä parempia tarinoita?

Suurimmaksi osaksi unissapuhujat mutisevat sanoja, joista osassa saattaa olla järjen hiven ja osassa taas ei mitään sinne päinkään. Vaikka kaikki unissa puhutut asiat eivät välttämättä olekaan järkeenkäypiä, monista tahattomista lipsahduksista voi saada hupia vielä vuosiksi eteenpäin.

Huffington Postin lukijat kertoivat julkaisulle hauskimmat unissa puhutut asiat, jotka he itse tai heidän perheenjäsenensä ovat sanoneet:

Kaksivuotias poikani mutisi useina öinä itsekseen "Tiedän salaisuutesi, tiedän salaisuutesi". Mietimme todella kauan, mistä moinen johtuu, mutta sitten ymmärsin että se on lausahdus Scooby Doo -jaksosta, jota olimme illalla katsoneet.

Tyttöystäväni herätti minut, sillä kuorsasin niin lujaa ettei hän pystynyt nukkumaan. Vastaukseni oli "Eipä kestä kiittää, anna minun soittaa kappale myös ystävilleni".

Isäni yritti herättää minua lähtemään kanssaan kaupungille. Vastaukseni oli seuraava: "Hanki minulle puhallettavia rupikonnia! Senkun astut niiden päälle ja ne räjähtävät, niin helppoa se on."

"Kuunnelkaa, ihmiset. Sasquatch on minun sukkalaatikossani jälleen, ja nyt hän on irrallaan kylpyhuoneessa. Olen rakentanut korkean aidan, ja jonkun pitäisi tuoda minulle oksasakset, sillä hän on minun tällä kertaa."

"Olen välimeren mies! Kuule itkuni ja vapise pelosta: Tzatziki! Minä leikkaan kurkkusi auki pitaleivälläni, mutta kello kolme on siesta-aika."

"Mustikkakokouksessa punaherukat käyttäytyivät todella sievistelevästi. Se on hyvin epämarjamaista."

"Olen niin kyllästynyt kuulemaan Dr. Philin ääntä etten enää kestä sitä, kun tulen kotiin töistä."

Oletko puhunut unissasi? Kerro kokemuksistasi!

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja