Tässäkö Counter-Striken seuraava suomalaismenestys? Aleksi "allu" Jallin joukkue on taas kasassa

Organisaatiota etsivän Temp-kokoonpanon uusin vahvistus on entinen Conquer-pelaaja.

Aleksi "allu" Jallin tähdittämä ja entisen ENCE-luotsi Slaava "Twista" Räsäsen valmentama Temp-joukkue on löytänyt uuden pelaajan. Räsänen kertoo Twitterissä, että useiden viikkojen etsinnän jälkeen joukkueen riveihin liittyy Jere "Jerppa" Määttä.

18-vuotias Määttä on aiemmin edustanut Conquer Gamingia ja täyttää Tempissä tiimistä maaliskuussa lähteneen Tuomas "SADDYX" Louhimaan jättämän aukon. Kokonaisuudessaan Tempin kokoonpano on palvelimella jatkossa Määttä, Jalli, Tony "arvid" Niemelä, Lasse "ZOREE" Uronen ja Olli "oopee" Piispanen.

Määttä ehti jo pelata Temp-debyyttinsä osana IEM Dallas -suurturnauksen karsintoja, mutta joukkueen matka tyssäsi kolmannelle karsintakierrokselle tappiolla FTW Esportsille. Nuoren pelaajan otteet olivat kuitenkin molemmissa Tempin pelaamissa otteluissa lupaavia ja tilastojen saralta hän oli avausottelussa joukkueensa toinen, ratkaisupelissä kärjessä.

IEM Dallasiin on edessä vielä toinen avoin karsinta, jossa Temp todennäköisesti nähdään myös mukana myöhemmin tällä viikolla. Joukkue on myös mukana torstaina alkavalla Elisa Open Suomen toisella kaudella, jossa Temp pelaa ensimmäisen pelinsä tämän viikon lauantaina kello 16.30.

Miten e-urheilijan valmennus käytännössä tapahtuu? Katso videolta esports-valmentaja Niklas"Nihvu"Hirvelän haastattelu. 3:30
KATSO MYÖS: Miten e-urheilijan valmennus käytännössä tapahtuu? Katso videolta esports-valmentaja Niklas "Nihvu" Hirvelän haastattelu.

Lisää esports-uutisia Assembly.org-sivustolla!

Lue myös:

    Uusimmat