Tässä tulee kondomi lihansyöjien mieleen – onko kyseessä vain aprillipila?

Yhdysvaltalainen yritys ilmoitti vuoden 2013 aprillipäivän tienoilla lanseeraavansa pekonikondomin. Aprillia, syö silliä, juo kuravettä päälle – vai totisinta totta?

Yhdysvaltalainen J&D's Foods -yritys on erikoistunut outoihin pekonisiin tuotteisiin. Sen valikoimasta löytyy muun muassa pekonihuulirasvaa, pekonista partavaahtoa ja aurinkovoidetta, pekonimajoneesia – ja nyt uutuutena pekonikondomeita. Ainakin, jos siihen on uskominen, ettei kyseessä ole aprillipila – tuotteen uutisointi kun on osunut sattumoisin huhtikuun ensimmäisen, aprillipäivän, ympärille.

Pekonisen ehkäisyvälineen mainoslause kuuluu "Make your meat, look like meat", tämä tarkoittaa vapaasti suomennettuna: "Näin saat lihasi näyttämään lihaisalta". Lateksiset kondomit saapuvat myyntiin vuoden 2013 kesällä. Sen lisäksi, että ne näyttävät pekonilta, maistuvat ne myös sialta, kiitos pekoninmakuisen ja vesiliukoisen liukasteen.

Yrityksen valmistama hittituote, pekonin makuinen liukuvoide sai alkunsa viattomasta aprillihassuttelusta, eikä tuotetta ollut tarkoitus koskaan jatkojalostaa myyntiin asti. Yrityksen perustaja Justin Esch kertoi Huffington Postille liukuvoiteen olleen sellainen myyntimenestys, että he uskaltautuivat vihdoin myös kauan ajatuksissa hautoneen kondomin valmistukseen.

Mitä muuta outoa hullaannuttavasta pekonista on valmistettu? Ainakin rintaliivit, votkaa, liukuvoide, käyntikortti, maisemia valokuvaamista varten, leivonnaisia, huulirasvaa, asuja, seinäkello, hattu, ruusuja, kilpikonnia ja taideteoksia julkimoista.

Mikä suolaisen rasvaisessa ja rapeassa, erityisesti Yhdysvalloissa suosiossa olevassa sikaherkussa sitten saa ihmiset hullaantumaan? Kommentoi!

Muita kumioutouksia maailmalta:

Lue myös:


AVA / Jenni Junkala

Kuvat: Shutterstock, Splash News

Lähteet:Huffington Post, Splash News

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja