Suojaa itsesi tyylillä – nämä ovat maailman oudoimmat kondomit

Miksi käyttää tylsää kondomia, kun huvittaviakin on tarjolla?

Modernman.com listasi kondomit, joiden kehittelyssä on käytetty mielikuvitusta! Käyttäisitkö sinä tällaisia ehkäisyvälineitä?

1. Kamasutra-kondomit. Kondomipaketin päällä on eroottinen asento, jota voitte kokeilla makuuhuoneessa.


2. McCondom Whisky-Flavored Condoms. Kuten nimikin kertoo, nämä ehkäisyvälineet on maustettu viskin aromilla. Kuka voisi vastustaa tällaista?


3. Love Light Technosex Condoms. Hohtaa pimeässä! Mainos lupaa, että tämä ehkäisyväline on mahtava tapa yllättää kumppani. Pidä kondomia hetki valossa ennen kuin asetat sen paikalleen.


4. MyFace Condoms. Näiden kondomien pakkauksessa on kuva – kyllä vain, sinun naamastasi!


5. Louis Vuitton -kondomi. Muotisuunnittelijat huolehtivat, että myös kaikkein trenditietoisimmat ovat turvassa sukupuolitaudeilta.


6. Palin Protection. Kondomin kääreessä on kuva jenkkilässä paljon hälyä aiheuttaneesta poliitikosta, Sarah Palinista, aseen kanssa. Tarina ei kerro, kenelle nämä kondomit oikein on suunnattu.


7. Condometric. Huolestuttaako koko? Ei hätää: tässä kondomissa on mukana pituustaulukko, jottei miehen varustuksen todellisesta koosta voi jäädä minkäänlaisia epäselvyyksiä.


8. I Love You Condom Pops. Tikkari, jossa on kondomi. Mikäs sen hauskempaa!

Vaikka mielikuvitus onkin hyvä asia, kondomissa tärkein ominaisuus on ulkoasun sijaan laatu. Osta siis aina laadukkaita ehkäisyvälineitä itsellesi ja kumppanillesi!

Lue myös:


MTV3/Helmi

Kuva: Colourbox

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja