Lady Gagan muotimokat ja onnistumiset: Katso kuvagalleria

Lady Gaga on ilmiömäinen pukeutuja, jonka huikeita asuvalintoja uskalletaan kritisoida harvoin. Mutta toisinaan myös musiikin supertähti epäonnistuu. Kokosimme yhteen Lady Gagan tyylit vuosien varrelta.

– Muoti on minulle kaikki kaikessa. Se on ihan yhtä tärkeää kuin musiikki, Lady Gaga on sanonut.

Laulajan mielestä hänen vaatekaappinsa kertoo yhtä paljon hänestä itsestään kuin hänen musiikistaankin. Lady Gagan vaatevalinnat ovat lähes poikkeuksetta niin spektaakkelinomaisia, että harva uskaltaa niitä kritisoida. Madonnan jälkeen kukaan julkisuudenhenkilö ei ole herättänyt yhtä paljon kiinnostusta vaatevalinnoillaan kuin Lady Gaga.

Lady Gaga ei ole klassisen kaunis nainen, mutta häntä ihaillaan kuin supermallia. Laulaja onkin laajentanut käsitystämme kauneudesta ja hyvästä mausta. Tähti on kertonut myös itse olevansa iloinen siitä, että voi rikkoa perinteisiä kauneusihanteita.

Kaikki eivät kuitenkaan ole suitsuttaneet tähden vaatevalintoja. Muutama vuosi sitten muotikriitikko Cathy Hory kritisoi Lady Gagan Versace-vaatevalintaa.

– Hän näytti balsamoidulta mustassa Versacen haarniskassa, Hory sanoi.

Lady Gaga sitä vastoin hyökkäsi Horyn ammattitaitoa vastaan V-lehden kolumnissa, jossa hän ihmetteli muotikriitikoiden valtaa. Gagan mielestä tulevaisuudessa muodin kriitikkoina toimivat blogistit.

Lady Gagan vaatevalintoja voi olla vaikea kritisoida, onhan hän eräänlainen elävä performanssi. Viime viikkoina eläintenystäväksi tunnustautunut tähti on kuitenkin joutunut PETA:n kritiikin kohteeksi esiinnyttyään julkisuudessa turkissa. Laulaja reagoi PETA:n kritiikkiin sarkastisesti.

– Lehdistölle ja niille jotka miettivät onko turkkini oikeasti aito sanon, älkää unohtako antaa tunnustusta suunnittelija Hermesille.

Lady Gaga esiintyy ensi viikolla Suomessa. Saa nähdä, minkälaisessa asussa popin suurtähti lavalle astuu.

Katso kuvagalleria Lady Gagan asuvalinnoista vuosien varrelta!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja