Tässä ovat Suomalainen menestysresepti -finalistit! Joku heistä saa tuotteensa kauppojen hyllylle

0:30
Jyrki Sukula ärähtää kauppojen valmiskeittotarjonnalle ohjelmassa.

Suomalainen menestysresepti -ohjelma nostaa jälleen esiin kotimaan kiinnostavimmat ruokainnovaatiot. Nämä kuusi kilpailijaa etenevät fiinaaliin. 

Maikkarin Suomalainen menestysresepti -ohjelmassa etsitään seuraavaa hittituotetta suomalaisten ruokapöytään. Finaalivaiheeseen edenneen kuusikon matkaa seurataan aina elokuun loppupuolelle asti – mukana on monipuolinen joukko sekä ruoka- ja ravintola-alan kokeneita ammattilaisia että ruoka-alalla siipiään kokeilevia alanvaihtajia.

Miki Puikkonen

Lahtelaislähtöinen mäkihyppääjälegendan poika Miki Puikkonen haastaa kasviproteiinien kuninkuuden. Tuote, jonka Puikkonen tuo ohjelmaan on Bean Better – meheväksi marinoituja ja fermentoituja härkäpapusuikaleita ruoanlaittoon.

Maria Jalkanen

Jyväskylästä kotoisin oleva Maria Jalkanen on kokenut henkilökohtaisesti terveellisten elämäntapojen vaikutukset ja nähnyt superfood-buumin kehittymisen Suomessa. Tähän kokemuspohjaan nojaa myös Chiapud-tuote, jonka Jalkanen tuo ohjelmaan.

Anssi Räntilä

Tampereella vaikuttava Anssi Räntilä on Suomalainen menestysresepti -voittaja ensimmäiseltä tuotantokaudelta ja tekee nyt paluun uuden ruokainnovaation kanssa.

Räntilä tuo ohjelmaan tuotteen, joka tarttuu valtavirtaistuneeseen kauratrendiin ja tuo pastahyllyille ensimmäisen kokonaan täysjyväkaurasta valmistetun kaurapastan ruoanlaittoon. 

Henrik Kovanen

Urallaan Savoyn keittiömestariksi edennyt Henrik Kovanen heittäytyy vieraalle maaperälle ruokainnovaation kehittämisessä. Kovanen tuo ohjelmaan lahnasta valmistetun kalaleikkeleen, joka ammentaa oppeja ja inspiraatiota huippuravintoloista ja nostaa särkikalan leivän päälle sopivaksi leikkeleeksi.

Pekka Nuutinen

Kuopiolainen diplomi-insinööri Pekka Nuutinen tietää mistä puhuu. Jatkuvaan arkiruokailun suunnitteluun väsynyt Nuutinen on oman kokemuksensa pohjalta kehittänyt tuotteen, joka sopii kiireiseen elämään: lämmin Komero-lounaskippo valmistetaan käsityönä ja tuo ravintolatasoisen ruoan jokaisen saataville. 

Marjaana Pohjola

Turun seudulta ponnistava ravintoloitsija Marjaana Pohjola on jo vuosia tehnyt herkullista kasvisruokaa suomalaisille tutuksi ravintoloissaan. Korona-aikana ajoittain suljetun ravintolan suositun falafel-baarin tuotteita kehiteltiin ruokakauppoihin sopivaksi – mausta ja laadusta tinkimittä. Syntyi härkäpapu-kasvispyörykkä Fallero. 

Ohjelmaa seurataan televisiossa MTV3-kanavalla ja se huipentuu 25.8. esitettävään finaalijaksoon, jossa ratkeaa vuoden 2021 Suomalainen Menestysresepti -voittaja.

Suomalainen menestysresepti mtv-palvelussa ja MTV3-kanavalla keskiviikkoisin klo 21!

Videot

Uusimmat

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja