Tässä ovat paluun tekevän Bumtsibumin juontaja ja kapteenit!

5:56

Bumtsibum tekee paluun MTV3-kanavalle maaliskuussa 2017. Tässä ovat ohjelman uudet tähdet.

Suosikkiohjelma BumtsiBum palaa runsaan kymmenen vuoden jälkeen entistä huikeampana musiikki-ilotteluna ruutuun. Ohjelman juontaja, muusikko ja näyttelijä Kalle Lindroth on erittäin otettu kunniasta saada olla mukana Bumtsibumissa loistavien, eturivin muusikoiden kanssa.

– Odotan musiikillista ilotulitusta ja hauskaa meininkiä artistien kanssa, heittäytymiskykyinen Kalle kertoo.

Lindroth lupaa, että Bumtsibumin vakiokaarti tekee kaikkensa, jotta vieraat viihtyvät.

– Jokaisessa jaksossa on hyvät jamit! Tunnelma on kuin turvallisessa olohuoneessa, ja kun bändi aloittaa, se on täyttä tykitystä ja mieletön meininki, Kalle fiilistelee.

Bumtsibumin vakiokapteenit Heikki Puhakainen ja Lasse Piirainen saavat kumpikin joka jaksossa vieraakseen kaksi tunnettua artistia. Kapteenit luotsaavat omia joukkueitaan vaihtuvissa musiikkitehtävissä, ja ovat sormet flyygelin koskettimilla valmiina säestämään artistin aloittamaa kappaletta. Kisan voittaa se joukkue, joka saa parhaiten kiinni niin nykymusiikin helmistä kuin kansan rakastamista klassikoistakin.

Lasse Piirainen pitää pestiään Bumtsibum-kapteenina suurena kunniana.

– On hienoa päästä tekemään tekemään tämän päivän versiosta klassikko-ohjelmasta! Odotan isoja tunteita, vauhtia ja vaarallisia tilanteita sekä hienoja musiikkiesityksiä, Piirainen kertoo.

Myös Heikki Puhakainen on iloinen siitä, että hän saa tuoda uudistuneeseen Bumtsibumiin oman kädenjälkensä.

– Bumtsibum tulee olemaan mainio yhdistelmä musiikkitaituruutta ja mieletöntä menoa ja heittäytymistä. Kotikatsomot voivat varmasti laulaa ja pitää hauskaa meidän mukana, hän lupaa.

Bumtsibumin bändiltä vaaditaan nopeaa reagointia, kun artisti aloittaa biisin laulamisen.

Kitaristi Mikko Kososen luotsaamassa bändissä koskettimia soittaa Tero Pennanen, bassoa Mikko Määttä ja rumpuja Mikko Kaakkuriniemi. Bumtsibum-bändi on aiemmin esiintynyt samalla kokoonpanolla myös MTV3-kanavan Kingi-ohjelmassa.

Bumtsibum! MTV3-kanavalla maaliskuussa 2017.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja