Miss Suomi -finalisti Emmi Suuronen julkaisi hilpeän yhteiskuvan Akseli Herlevin kanssa: "Sun kainalossa on maailman paras paikka"

2:24
Missifinalisti Emmi Suuronen seurustelee Akseli Herlevin kanssa. Kuinka julkkiskokki suhtautuu rakkaansa Miss Suomi -unelmiin?

Miss Suomi -finalisti Emmi Suuronen ja burgerimiehenäkin tunnettu julkkiskokki Akseli Herlevi seurustelevat.

Miss Suomi -finalisti Emmi Suuronen julkaisi torstaina Instagram-tilillään hilpeän yhteiskuvan julkkiskokki Akseli Herlevin kanssa. Suurosen julkaisussa näkyy polaroid-kuva, jossa Herlevi poseeraa irvistys kasvoillaan ja Suuronen puolestaan suukottaa puolisoaan poskelle. 

– Sun kainalossa on maailman paras paikka, mun paikka, Suuronen kirjoitti kuvatekstissä.

Myös Herlevi kävi nopeasti kommentoimassa julkaisua.

– Rakastan sinua, hän kirjoitti.

Suuronen vahvisti toukokuussa MTV Uutisille seurustelevansa burgerimiehenäkin tunnetun julkkiskokin kanssa. 

– Valitettavasti minulla ei ole tässä vaiheessa sen suurempaa kommentoivaa, niin tuore juttu kuitenkin. Onnellisesti parisuhteessa tällä hetkellä olen, Suuronen kommentoi.

Suuronen tavoitteli Miss Suomen titteliä ensimmäisen kerran vuonna 2019. Ammatiltaan hän on rakennusmestari, ja on jatkanut koko ajan töitään rakennustyömailla.

Miss Suomi -kisan All Stars -kausi huipentuu syyskuun 18. päivänä järjestettävään finaaliin. Kisan yllä on vellonut tällä viikolla kohu, kun kaksi finalistia jätti leikin kesken.

Toinen heistä, Nicole Söderström, syytti Instagramissa missiorganisaatiota puolueelliseksi ja epäoikeudenmukaiseksi. Suuronen otti kantaa kohuun omalla Instagram-tilillään, jossa hän sanoi Söderströmin syytösten tuntuvan loukkaavilta ja epäreiluilta muita finalisteja kohtaan.

– Itse en ole kokenut ketään suosittavan, tai että voittaja olisi valittu ennakkoon. En tänä vuonna, enkä vuonna 2019. Toiset panostavat kilpailuun oikeasti ja tekevät töitä sen eteen, ja se näkyy sinusta, Suuronen napautti Instagrami Stories-osiossa julkaisemallaan videolla.

Suuronen myös korosti, että hänen mielestään sama pätee myös muilla elämän osa-alueilla.

– Asioiden eteen pitää tehdä töitä, oli kyse sitten työpaikasta, koulupaikasta tai unelmien autosta. Se halu ei riitä, vaan asioiden eteen pitää tehdä jotain. Siksi minua on loukannut se, mitä Nicole väittää julkisesti.

Videot

Uusimmat

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja