Jättiyllätys Miss Suomi -kilpailussa – kaksi kaunotarta luopuu finaalipaikoistaan kesken kiertueen

1:12
Miss Suomi -kisasta pois jättäytynyt Katariina Juselius saa ruokottomia viestejä sosiaalisessa mediassa: Julkkismies löi pöytään härskin kysymyksen

Miss Suomi -kilpailu käydään tänä vuonna vain kahdeksan finalistin kesken. Järjestäjät tiedottivat maanantaina, että kaksi kaunotarta on päättänyt luopua finaalipaikoistaan. 

Katariina Juselius ja Nicole Söderström luopuvat finaalipaikoistaan tämän vuoden Miss Suomi -kilpailussa. All stars -kIlpailu käydään näin ollen loppuun kahdeksan finalistin voimin.

Miss Suomi -organisaation järjestämiin koulutuksiin osallistuminen on Finnartist Oy:n toimitusjohtajan Sunnevan Sjögrénin mukaan yksi tärkeä osa missimatkaa, sillä siinä valmistetaan voittajia kohti Miss Suomen tehtäviä ja kansainvälisiä kauneuskilpailuja, joten kilpailussa ei voida pitää finalisteja, jotka eivät kykene osallistumaan koulutuksiin ja tapahtumiin.

– Kun finalistit ovat tunnettuja aiemmilta vuosilta, oli heidän työtilanteensa koronan hellitettyä parantunut ja aiheutui näiden yhdistelmänä kahdelle finalistille ylitsepääsemätön tilanne, joten matka päätettiin heidän kanssaan päättää. Täten kahdeksan finalistia tavoittelee kirkkainta kruunua, Finnartist Oy:n toimitusjohtaja Sunneva Sjögrén sanoo tiedotteessa.

Miss Suomi -kilpailun järjestämät koulutukset ovat kasvattaneet ja antaneen avuja tulevaisuuteen sekä Katariina Juseliukselle että Nicole Söderströmille. He ovat kiitollisia matkasta, jonka ovat saaneet käydä läpi.

– Vuonna 2019 olin Miss Suomi -finalisti ja yksi suurimmista unelmistani oli silloin voittaa kirkkain kruunu. Hetken oletin, että se unelma elää minussa yhä. Olen kuitenkin todennut, että oma fokukseni on nyt muualla, Juselius pohtii.

– Voin tehdä niitä asioita, mitä pidän tärkeinä myös ihan vaan Katariinana ilman titteliä. Hyväntekeväisyys, etenkin luonnon- ja eläintensuojelu ovat minulle tärkeitä. Iso kiitos Miss Suomi -organisaatiolle kaikesta, niin vuonna 2019 kuin 2021. Olen saanut paljon tietoa ja taitoa heiltä. Sydämeni sykkii aina Miss Suomelle ja olen aina valmis tsemppaamaan uusia kisaajia, hän jatkaa.

Nicole Söderström oli tavoitellut missikruunua jo neljänä vuonna, mutta päätti silti luopua nyt kilvasta. Hän kertoo tiedotteessa, että päätös oli hänelle helppo.

– Jo ihan alusta asti mietin monesti, teinkö oikean ratkaisun lähtemällä kilpailuun uudestaan. Kilpailun edetessä tilaisuudet ja koulutukset eivät kiinnostaneet minua enää samalla tavalla kuin ennen. Olen todella kiitollinen kaikista näistä vuosista, mutta en koe sopivani tähän kilpailuun enää. Uskon, että minun persoonani on tarkoitettu johonkin muualle, Söderström kertoo päätöksensä taustoista.

Miss Suomi -finaali järjestetään 18. syyskuuta ja nähdään AlfaTV-kanavalla suorana lähetyksenä. 

Videot

Uusimmat

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja