Tässä on Osbournen perheen uusin tulokas!

Jack Osbournen ja kihlattu Lisa Stellyn esikoinen syntyi 24. huhtikuuta. Pari julkaisi ensimmäisen kuvan vauvastaan Hello! -lehdessä.

Rokkari Ozzy Osbournen poika Jack Osbourne, 25, ja tämän morsian Lisa Stelly, 26, toivottivat tervetulleeksi ensimmäisen lapsensa 24. huhtikuuta. Nyt onnelliset vanhemmat ovat julkaisseet ensimmäisen kuvan Pearl -nimisestä naperostaan. Hello! -lehden kansikuvassa tuoreilla vanhemmilla on kädet Sharon Osbournen ympärillä, joka pitää sylissään tuoretta pojantytärtään.

Jack on hehkuttanut ylitsevuotavasti rakkaudesta, jota tunsi tytärtään kohtaan välittömästi tämän synnyttyä.

– Ihmiset sanovat, että lapsen saadessasi se on rakkautta ensi näkemältä, mutta jos et ole kokenut sitä, on se mahdotonta ymmärtää. Heti kun näin hänet, tunsin enemmän rakkautta kuin olin koskaan tuntenut mitään kohtaan. Se oli omituinen, häkellyttävä tunne, Jack kuvaili Hello! -lehdelle.

Jack ja Lisa olivat olleet yhdessä vain kolme kuukautta, . Kun Lisa kertoi olevansa raskaana, Jack myöntää ensimmäisten sanojensa olleen "sepä mielenkiintoista".

– Mitä siinä tulisi sanoa? Jos olisimme yrittäneet (lasta) kaksi vuotta, tottakai sanoisin "upeaa". Me tapasimme toukokuussa ja saimme tietää lapsesta elokuussa. Sanoin Lisalle, että hänen on annettava minulle viikko todella ymmärtää tämä asia. Minulla oli sen verran aikaa saada ajatukseni kasaan tilanteen suhteen, Jack muistelee.

– On uskomatonta nähdä Jack pitelemässä tyttövauvaansa. Hän on hyvin huolehtivainen ja he ovat Lisan kanssa hyvä pari, tuore isoäiti Sharon vakuuttaa.

Jack kosi Lisaa syyskuussa 2011 neljän kuukauden seurustelun jälkeen.

Lue lisää:

MTV3/Helmi

Lähde: Dailymail.co.uk

Kuva: Splash

Lue myös:

    Uusimmat