Tässä on Martina Aitolehden ja Esko Eerikäisen koti – katso kuvat ja video

Martina Aitolehti asuu aviomiehensä Esko Eerikäisen ja pienen tyttärensä Victorian kanssa upeassa kolmiossa Ruoholahdessa.

90-neliöisessä kolmiossa on makuuhuone sekä pariskunnalle, että marraskuussa maailmaan tulleelle vauvalle. Asunnossa on myös vaatehuone, olohuone, keittiö, kylpyhuone, sauna ja parveke.

Aitolehden ja Eerikäisen makuuhuoneessa on turkoosit, ornamentein koristellut verhot sekä päiväpeitto. Seinällä on suurennettu mallikuva pariskunnasta.

Asunnon keittiö on pienehkö, mutta täyttää pian kolmihenkisen perheen tarpeet hyvin. Seinällä näkyy Martinan mallikuva suurennettuna.

Läpitalon asunnossa on näkymät sekä sisäpihalle että vieressä virtaavalle kanavalle. Victoria-tyttärelle onkin turvallista leikkiä pihalla.

Olohuone on sisustettu lähinnä mustalla ja valkoisella. Siellä on kuitenkin hitusen punaista ja keltaista väriä tuomassa. Näkyvin elementti on massiivinen puupöytä, joka on Eerikäisen valitsema.

– Eskolla on latinojuuret ja ruokailupöytämme on Espanja-henkinen. Kaiken muun olenkin minä sisustanut! Martina kertoilee.

Olohuoneen seinällä katseen vangitsee massiivinen, värikäs taulu. Pariskunta osti sen Thaimaasta pitkällisen tinkauksen jälkeen.

Hassuin ja ehkä kaunein yksityiskohta talossa on vessanpöntön kansi. Sitä koristavat kauniit antiikin maalaukset.

Juttu on julkaistu alunperin MTV3.fi:n viihdesivustolla.

Lue myös:

    Uusimmat