Tappara johtoon SM-liigan välieräsarjassa – oma koira puri KooKoota

Tapparalle iso maali: ex-KooKoo Kyle Platzer rankaisee vanhaa seuraansa 1:14
Videolla Tapparan voittomaali maanantain kolmannesta KooKoo-välieräottelusta.

Jääkiekon SM-liigassa Tappara siirtyi KooKoo-välieräsarjassa johtoon, kun se voitti maanantain kolmannen kohtaamisen loppuluvuin 4–2.

Ottelu aloitettiin tarkkaillen. Avauserässä ei maaleja nähty.

Sitten hanat aukesivat. KooKoo siirtyi johtoon, kun Ville Meskanen karkasi läpiajoon heti toisen erän avausminuutilla. Varma viimeistely ja vieraat edelle.

Tapparan tasoitus syntyi erän puolessa välissä. KooKoo yritti haastaa Patrik Virran maalia – epäonnistuen siinä.

Veli-Matti Savinainen laukoi perään onnekkaan 2–1-osuman.

KooKoon kuitti tuli muutamaa minuuttia myöhemmin, kun Radek Koblizek naulasi tasoituksen aloitusvoiton jälkeen.

Ottelun sankariksi nousi ex-KooKoo-hyökkääjä Kyle Platzer, joka onnistui maalinteossa juuri kun Tapparan ylivoima oli päättynyt. Platzer edusti vielä viime kaudella KooKoota.

Tappara kesti loppuhetkillä KooKoon yritykset. Kirvesrintojen kapteeni Otto Rauhala iski vielä kiekon tyhjiin.

Tappara otti toisen kiinnityksen 4–2-voitolla.

Joukkueet kohtaavat seuraavan kerran heti tiistaina Kouvolassa.