Tapakouluttaja vinkkaa: Tämä on täydellinen tuliainen Suomesta

Murehditko tuliaista tai pientä viemistä ulkomaille? Tapakouluttaja Kaarina Suonperä vinkkaa, miten voit viedä palan Suomea ulkomaille!

Jos haluaa kertoa Suomesta ulkomaalaiselle, ei parempaa tuliaista olekaan kuin suomalainen tuote, joka kätkee sisäänsä tarinan maastamme. Perinteisten Muumi-mukien, tunnistettavien Marimekko-tuotteiden, suussa sulavan suklaan ja useamman ulkomaalaisen suun irveeseen vääntävän salmiakin lisäksi moni unohtaa, että myös suomalaista kosmetiikkaa voi viedä niin miehille kuin naisillekin.

– Olen intohimoinen suomalaisten tuotteiden käyttäjä. Kerron valoisista öistämme ja lakasta. Siitä, miksi se on hyvä ihollemme, kertoo tunnettu tapakouluttaja Kaarina Suonperä, joka paljastaa AVAn haastattelussa suosivansa Suomesta ulkomaille viemissään tuliaisiaisissa suomalaista kosmetiikkaa, Lumenea.

– Meillä on kuitenkin melko vähän täysin suomalaista, omaa, joten sitä pitäisi vaalia, nainen painottaa.


Tiedätkö sinä, miten arktinen ihmemarja, lakka, hellii ihoa? Lue:Näin suomalaiset marjat edistävät ihon hyvinvointia


AVA / Jenni Junkala

Kuvat: Lehtikuva, Lumene

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja