Tanssii Tähtien Kanssa -tanssija Ansku: Tämä on toinen ammattini!

Viivi Pumpasen ja tanssipari Matti Puron voittoon päättyneen Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelman finaalissa taisteli myös ennakkosuosikki Jarppi Leppälä parinsa Ansku Bergströmin kanssa. Bergströmillä on myös toinen ammatti – nainen on nimittäin koulutukseltaan kosmetologi! Lue, ketä tumma kaunotar ihailee, ja millaiset ovat kauneuden ammattilaisen ihonhoitorutiinit.

-ohjelman vakiokalustoon kuuluva ammattilaistanssija Anna-Liisa "Ansku" Bergström, 24, on tanssinopettajan ja jumppaohjaajan lisäksi ammatiltaan kosmetologi. Voitosta taistellut näyttävä tanssijakaunotar on myös työskennellyt kosmetologina menneisyydessään.

– Päädyin opiskelemaan alaa varmaan sen takia, että toinen siskoistani on kosmetologi. Kauneusjutut kiinnostavat montaa naista – niin myös minua. Mietin jossain vaiheessa, lähtisinkö opiskelemaan liikunta-alaa, mutta päädyin kauneuden pariin, Bergström kertoo.

Rutiinit kuntoon

Kauneuden ammattilaiselle päivittäiset rutiinit ovat tuttuja. Bergström kertoo panostavansa kasvojen puhdistamiseen ja kosteuttamiseen aamuin ja illoin ja käyttävänsä myös täsmätuotteita, kuten vaikkapa silmänympärysvoidetta.

– Kerran viikossa käytän naamiota ja kuorin ihon – tämä koskee myös koko vartaloa. Joudun käymään keskimäärin kaksi kertaa päivässä suihkussa, joten käytän kosteusvoidetta jokaisen suihkukerran jälkeen, hän kertoo.

Bergström toteaa kosteusvoiteen olevan muutenkin naisen tärkein päivittäin käytössä oleva tuote pintakuivan ihon takia. Rutinoituneen hoidon lisäksi hän pitää kauneuttaan kunnossa urheilemalla tanssien, kuntosalilla käyden ja jumpaten.

– En tosin ehdi ikinä kosmetologille kasvohoitoihin, joten ne pitää tehdä aina itse, nainen harmittelee kauneudenhoitotottumuksia miettiessään.

Tumma ja tulinen Penélope Cruz

Vaikka tanssija nähtiinkin kilpailun aikana vahvoissa esiintymismeikeissä, ei hän pynttäydy yhtä näyttävästi arkisin. Naisen arkimeikkiin kuuluvat meikkivoide, ripsiväri ja aurinkopuuteri. Myös kulmakarvat tulee piirrettyä kuntoon päivittäin.

Kauneuden puolesta Bergström kertoo ihailevansa esimerkiksi näyttelijätär Penélope Cruzia, mutta painottaa maailmasta löytyvän monia muitakin kauniita naisia.

– Kauneus on katsojan silmässä, nainen summaa.

Tanssikauden kooste 11.12.2011 kello 19.30 MTV3-kanavalla!


MTV3/Helmi

Kuvat: Lehtikuva

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja