Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelma tuomari Helena Ahti-Hallberg paljastaa: "Kyllä meiltä kysytään, ketä kannattaisi ottaa mukaan"

Tanssii Tähtien Kanssa palaa syksyllä 7:38
Helena Ahti-Hallberg kertoo uudesta TTK-kaudesta.

Tanssin taikaa on luvassa MTV3-kanavalla taas tulevana syksynä, kun uudet tähtiparit astuvat estradille. Tanssituomari Helena Ahti-Hallberg kommentoi uutta kautta.

Suomen suurin tanssiohjelma Tanssii Tähtien Kanssa palaa tänä syksynä 14. kaudellaan. Tällä kertaa jälleen 12 eri aloilta tuttua tähteä on valmiina heittäytymään tanssin pyörteisiin ja ylittämään itsensä monin eri tavoin.

Ohjelman yhtenä tuomarina nähtävä Helena Ahti-Hallberg kertoo Uutisaamussa, miten tuomareita konsultoidaan ohjelman castingin suunnittelussa.

– Meidän ammattitaitoamme ja tietämystä lajista ja ennen kaikkea opettajista käytetään. Olen konkari opettaja ja Tanssiliiton puheenjohtajana ollut pitkän aikaan, niin kyllähän minä tiedän ketkä lajin parissa ovat ja ketkä olisivat sellaisia potentiaalisia opettajia.

– Nousevia opettajia, nuorempia tai muuten uusia alalla ammattilaisina. Kyllä meiltä kysytään, ketä kannattaisi ottaa, Ahti-Hallberg kommentoi.

Opettajan ja tanssioppilaan välille syntyy tiivis yhteistyö koko kauden ajaksi.

– Tärkeintähän on, että tulee toimeen oppilaan kanssa ja pystyy kannustamaan, tsemppaamaan ja viemään sen tähtioppilaan läpi koko kauden. Tanssiopettamisen lisäksi tarvitaan myös psykologista silmää.

Tulevalla kaudella nähdään jälleen timanttiset tanssiopettajat Aleksi Seppänen,Matti Puro,Claudia Ketonen, Kia Lehmuskoski,Katri Mäkinen,Marko Keränen, Ansku Bergström,Sami Helenius,Anssi Heikkilä sekä Saana Akiola.

Uusina opettajina parketille nousevat Tiia Elg sekä Anniina Koivuniemi.

Videolla Ahti-Hallberg kommentoi uusia opettajia.

Tanssii Tähtien Kanssa alkaa su 29.8. klo 19.30 MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa nauhoitetulla esittelyjaksolla, jonka jälkeen suorat lähetykset su 5.9. klo 19.30 alkaen. Tanssikupla mtv-palvelussa maanantaisin ja perjantaisin ma 30.8. alkaen.

Lue myös:

    Uusimmat