Mainos

Tanskalaisnainen pysäköi autonsa nerokkaasti – parkkisakko kumottiin perusteettomana

Parkkipaikkojen puute suurten kaupunkien keskustoissa on ongelma niin meillä kuin maailmallakin. Keinot ovat kuitenkin monet, mikäli pysäköinnin tarve on kova.

Tanskalainen Ann Maibritt Ehlers etsi kuumeisesti parkkipaikkaa Kööpenhaminassa viime maaliskuussa. Kun etsintä ei tuottanut tulosta, päätti hän jättää autonsa parkkiin hieman tavallisesta poikkeavalla tavalla.

Ehlersin pikkuinen Peugeot 107 mahtui kadun varteen pysäköidyn kahden auton väliin näppärästi poikittain eikä ollut sen enempää tiellä kuin pitkittäin pysäköity, suurikokoisempi auto. Koska auto oli kokonaisuudessaan viivojen sisällä, ei hän uskonut sen olevan väärin.

Seuraavana aamuna hän kuitenkin löysi tuulilasistaan noin 70 euron pysäköintivirhemaksun. Hän tarttui oitis puhelimeensa ja teki oikaisuvaatimuksen.

Päätös tuli postissa viime kesänä. Kööpenhaminan kaupungin pysäköinninvalvonta oli päätynyt perumaan sakon, koska auto oli pysäköity viivojen sisäpuolelle.

– Mielestäni tämä on fiksu tapa pysäköidä, jos sinulla on pieni auto. Jos kaikki pysäköisivät näin, olisi kaupungilla paljon enemmän parkkitilaa.

Lähde: BT

***

2:45

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja