Tania huijasi itselleen aina uusia vaatteita Zaran liikkeissä – käsittämätön kikkailu toi lopulta elinikäisen porttikiellon

Tania jatkoi vaatteiden lappujen vaihtoon perustuvaa huijaustaan 15 kuukauden ajan Espanjassa.

32-vuotias nainen sai ikuisen porttikiellon Zara-muotiliikkeeseen toimintansa vuoksi. Espanjalaisnainen oli tehtaillut petoksia, joissa palautti vanhoja vaatteita kauppoihin uusina ja vaati niistä hyvitystä, kertoo The Sun.

Vaihtoi laput ja palautti vanhat tuotteet

Espanjalainen Tania M.A oli kehittänyt rikollisen tavan saada aina uusia vaatteita vaatekaappiinsa. Tania vieraili Aragonian alueen Zara-liikkeissä ja osti useita uusia vaatteita, vei ne kotiinsa ja vaihtoi sitten uusien vaatteiden hinta- ja muut laput vanhempiin vaatteisiin.

Tämän jälkeen Tania palasi liikkeeseen ja vaati hyvitystä vanhasta tuotteesta, jossa oli uuden tuotteen laput. Palautuksen syynä oli vaatteen epäsopivuus tai muu tekosyy.

Tania jatkoi huijaustaan 15 kuukauden ajan. Hän ei koskaan pyytänyt takaisin käteistä rahaa, mikä osaltaan auttoi jatkamaan huijausta niin kauan. Lopulta Tania narahti, kun myymälät tulivat epäluuloisiksi.

Käsittämätön vaivannäkö viivakoodien osalta

Tuomarin mukaan Tania näki paljon vaivaa huijauksensa eteen ja jopa tiesi, mitkä viivakoodit ja tuotelaput sopivat yhteen minkäkin väristen vaatteiden kanssa. Tuomarin mukaan Tania onnistui huijauksensa avulla uusimaan vaatekaappinsa aina uudelleen maksamatta siitä penniäkään.

Tania sai kuuden kuukauden vankeustuomion. Lisäksi hän ei saa koskaan enää shoppailla Aragonian alueen Zara-myymälöissä.

Lue myös:

    Uusimmat