Erikoinen tempaus johti kauppaketjun porttikieltoon – someyleisö hämillään: ”Viinin juominen Pringles-tölkistä ei saisi olla rikos!”

0:41 Oletko aina syönyt Pringlesejä väärin?
Katso videolta nerokas niksi, joka helpottaa sipsien syömistä.

Internet ei tunnu saavan tarpeekseen erään naisen tempauksesta, joka johti lopulta yhdysvaltalaisen vähittäiskauppaketju Walmartin antamaan porttikieltoon.

Times Record News -sivuston mukaan poliisi kutsuttiin paikalle sen jälkeen, kun naisen huomattiin ajelevan ympäri parkkipaikkaa elektronisella ostoskärryllä samalla, kun hän siemaili viiniä Pringles-purkista.

Vaikka tapaus kuulostaa lähinnä komedialta, se on täyttä totta.

"Viinin juominen Pringles-tölkistä ei saisi olla rikos"

Naisen oli havaittu ajelevan liikuntarajoitteisille henkilöille tarkoitetulla ostoskärryllä perjantaiaamuna kello 6.30. Lopulta poliisit tavoittivat epätavalliseen rikokseen syyllistyneen henkilön läheisestä ravintolasta ennen aamuyhdeksää.

Kauppaketju, jonka parkkipaikalla tapaus oli sattunut, ei suhtautunut naisen tempaukseen huumorilla, vaan tempaus johti porttikieltoon. 

Kaupan nuivasta suhtautumisesta huolimatta someyleisö on yhtäkkiä lämmennyt tapaukselle. Twitter-käyttäjien mukaan otoskärryn, viinin ja sipsipurkin yhdistelmässä ei ole mitään pahaa – päinvastoin. Poliisin kutsuminen paikalle oli monen mielestä liioiteltu veto.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

– Viinin juominen Pringles-tölkistä ei saisi olla rikos! eräässä twiitissä todetaan.

– Ja ongelma oli? toisessa kommentissa ihmetellään.

Tapauksen lisäksi ilmoille on noussut myös toinen oleellinen kysymys; minkä makuisesta sipsipurkista nainen viiniään oikein hörppi.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
   MasterChef Suomi

   MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja