Tänään tv:ssä: Vuoden vauhdikkain moottoripyörätesti – katso maistiainen

Tänään Teknavin 10. tuotantokauden kahdeksannessa jaksossa (ke 11.11. klo 22.40 MTV3) mennään eikä meinata. Hurjapääkuski Janne Uskalin testissä on BMW:n tehokkain moottoripyörä S 1000 RR.

Moottoripyöräkausi alkaa olla ohi ja monella on mielessä menopelin vaihto. Lisää tehoa ja tekniikkaa kaipaaville ohjelmassa on testissä yksi erittäin hyvä vaihtoehto. Janne Uskali päättää moottoripyöräkauden vuoden vauhdikkaimpaan koeajoon. Teknavin prätkäekspertti kiihdyttää BMW-malliston tehoykkösen S 1000 RR:n parhaimmillaan lähes 300 kilometrin tuntinopeuteen.

– S 1000 R on käytännössä kilpapyörä, joka on kilvitetty kadulle. Ja siltä se myös tuntuu, niin hyvässä kuin pahassakin, Uskali kommentoi.

Alla olevalta videolta voi katsoa esimakua BMW-testistä.

Prätkätestin lisäksi Teknavin kahdeksannessa jaksossa testataan suomalaisten kestosuosikki Toyota Avensis sekä ärhäkkä Mini John Cooper Works. Teknavin elektroniikkatoimittaja Pauli Reinikainen tutustuu puolestaan tulevaisuuden televisioon Koreassa LG:n pääkallopaikalla.

Teknavin 10. tuotantokausi esitetään 23.9. alkaen MTV3-kanavalla. Ensiesitys keskiviikkona klo 22.40 ja kahdeksannen jakson pikauusinta sunnuntaina klo 17.00. Ohjelman aiheisiin voi tutustua syvällisemmin osoitteessa www.teknavi.fi.

Lue myös:

    Uusimmat