Mainos

Tänään AVAlla: Tätä elokuvaa Robert Downey Jr. pitää parhaana työnään

AVA Elokuvana tänä torstaina nähdään Robert Downey Jr:n tähdittämä Kiss Kiss Bang Bang. – Tavallaan se on parasta, mitä olen koskaan tehnyt. En tiedä, miksi, Downey on todennut elokuvasta.

AVA Elokuvan Kiss Kiss Bang Bang pääroolissa nähdään myöhemmin Iron Manina tutuksi tullut Robert Downey Jr., 48. Downeyn mukaan Kiss Kiss Bang bang on elokuva, jonka jokainen haluaa nähdä.

– On vaikeaa katsoa Kiss Kiss Bang Bangia olematta nostalginen. Se ei ole täydellinen, mutta tavallaan se on parasta, mitä olen koskaan tehnyt. En tiedä, miksi, Downey on todennut elokuvasta Empire onlinelle.

Downey Jr:n rinnalla elokuvassa esiintyy ValKilmer, joka esittää etsivä "Gay" Perry van Shrikea. Kilmerin mukaan kuvauksissa oli vaikeaa pysyä vakavana, koska Robert yritti jatkuvasti saada hänet nauramaan.

– Pilasin enemmän ottoja kuin missään tekemässäni elokuvassa. En voinut lopettaa nauramista. Hän (Robert) vain on hauska, Kilmer on todennut.

– Jokaisessa kohtauksessa hän (Robert) teki jotakin, millä sai minut repeämään.

Kiss Kiss Bang Bang -elokuvassa pikkuvaras Harry Lockhart (Downey Jr.) joutuu vahingossa koe-esiintymiseen ja saa roolin etsivänä. Perehtyäkseen rooliin hän lähtee yksityisetsivän (Kilmer) keikalle tarkkailijaksi, mutta sekään ei suju ihan suunnitelmien mukaan.

Hollywood-kemuissa Harry törmää lapsuudenihastukseensa Harmonyyn, joka näyttää jotenkin sekaantuneen yksityisetsivän tutkimaan juttuun. Soppaa hämmentävät lisäksi parhaat päivänsä nähnyt filmitähti, joka hieroo sopua tyttärensä kanssa. Ja ruumis, josta pitää päästä eroon.


AVA/Maria Aarnio

Kuvat: Elokuvasta

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja