Tamin stylisti tulevista asuista: Pelkään, että menee yli

Jääkiekon MM-kisakasvot stailaava Jemina Hanhijärvi paljastaa pelkäävänsä, että Juhani "Tami" Tammisen stailauksessa lähtee vielä mopo käsistä.

Juhani "Tami" Tammisen pukeutuminen on herättänyt keskustelua jo ensimmäisen MM-kisaviikon aikana. Miehen asujen taustalla toimii stylisti Jemina Hanhijärvi, joka stailaa Tammisen lisäksi muut jääkiekon MM-kisoissa nähtävät ruutukasvot.

– Minulla on pieni pelko, että asut saattavat mennä vielä yli kisan loppua kohden, Jemina Hanhijärvi paljastaa.

Hanhijärven mukaan ongelmallista on se, ettei hän tiedä, mikä asu menee yli.

– En tiedä, missä on raja. Viime vuonnakin joistain väriyhdistelmistä sanottiin, että ne menevät yli. Ongelma on se, että on niin monta mielipidettä kuin on ihmistä, Hanhijärvi pohtii.

Hanhijärvi on suunnitellut asut jo niin pitkälle, että esimerkiksi Suomen kiekkomenestys tuskin vaikuttaa asuihin.

– Viime vuonna kultaottelussa oli kullanvärinen huivi, pronssiottelussa pronssia. Nyt mennään niin, miten on suunniteltu. On pakko vetää loppuun asti täysillä, Hanhijärvi tuumaa tulevista asuista.

Vuonna 2012 puvustuksessa jouduttiin tosin tekemään myös viime hetken ratkaisuja, kun kiekkolegenda Pekka Marjamäki menehtyi kesken kisojen sydänkohtaukseen. Silloin asut vaihdettiin tummiin pukuihin.

Luvassa Marimekkoa, timanttia ja kokovalkoista

Hanhijärvi on pukenut ihmisiä kahdeksan vuoden ajan. Tami on ollut poikkeuksellinen stailattava, joka on kiltisti pukenut ylleen kaiken, mitä Hanhijärvi on tarjonnut.

– En ole koskaan tavannut ihmistä, jolle laittaisin näitä vaatteita, joita laitan Tamille. Se vaatii niin paljon, nainen myöntää.

Kisoja on jäljellä vielä yli viikko. Mitä vielä on luvassa?

– Tulossa on kaikenlaisia kuvioita. Perjantaina on Marimekkoa, jota on vähän yhdistetty rockiin, Hanhijärvi paljastaa.

– Lauantaina kun on tulossa äitienpäivä ja on päiväottelu, tulossa on ruusua ja hieman hempeämpää.

Lauantaina sinivalkoisen ruusukuvioisen paidan kanssa Tamilla tullaan näkemään sininen takki. Hanhijärvi kertoo, että lauantain asu on lähinnä kisojen isänmaallista asukokonaisuutta. Sen jälkeen luvassa on erikoisempia repäisyjä, jotka arveluttavat itse stylistiäkin.

– Tulossa on myös timanttiteema. Se minua pelottaa, että menee yli. Silloin on jo puolivälierä, joten sillä ei ole väliä enää. Loppuepeleihin on tulossa myös täysin valkoinen puku, Hanhijärvi vihjaa.

Lue myös:

AVA / Siiri L'Ecuyer

Kuvat: MTV3, AVA / Maarit Rasi

Lue myös:

    Uusimmat