Tamara Lund menehtyi 15 vuotta sitten, tytär saa yhä kuulla kommentteja äidistään – Maria Lund kertoo hulvattomasta kohtaamisesta Baba Lybeckin haastattelussa

12:33
Millaista on laulaja Maria Lundin arki kolmen lapsen kanssa? Kato koko haastattelu!

Maria Lund tähdittää Helsingin kaupunginteatterin Päiväni murmelina -musikaalia ja vieraili tiistaina Viiden jälkeen -ohjelman erikoishaastattelussa.

Laulaja, näyttelijä Maria Lund nähdään Päiväni murmelina -musikaalissa Helsingin kaupunginteatterissa. Tarina on tuttu Bill Murrayn tähdittämästä samaa nimeä kantavasta elokuvasta.

Lund kertoi tiistaina MTV3-kanavalla nähdyssä Viiden jälkeen -ohjelman erikoishaastattelussa hieman siitä, millaista on, kun näytellään periaatteessa samaa päivää uudestaan ja uudestaan.

– Naurettiin työryhmän kanssa, kun kuulemma maailmalta oli kantautunut hersyviä tarinoita siitä, että verhon takana kuuluu "mikä päivä, mikä päivä", että ei meille käy sillä lailla, mutta kyllä siellä sellaisia kysymyksiä on kuultu, Lund kertoi nauraen Baba Lybeckin haastattelussa.

Lundin äiti, oopperalaulaja Tamara Lund, menehtyi 15 vuotta sitten, mutta tytär vahvisti haastattelussa saavansa edelleen kuulla säännöllisesti kommentteja äidistään.

Kuuluisassa perheessä kasvanut Lund kertoo olevansa varsin tarkka kolmen lapsensa yksityisyydestä muun muassa sen suhteen, mitä lataa sosiaaliseen mediaan.

– En ole heitä julkisesti esitellyt, vaikka toki nimet ja iät olen antanut tietoon. Ehkä sellaista iso, onnellinen perhe -kotikuvauksia ei tulla näkemään, hän pohti.

Maria Lund kertoi Baba Lybeckille hauskasta kommentista, jonka oli kuullut äitiinsä liittyen. Mistä oli kyse ja millaista oli kasvaa kuuluisan äidin kanssa? Katso koko haastattelu yllä olevalta videolta!

Viiden jälkeen MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa arkisin kello 17.05!

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja