Mainos

Tämän takia ihmissudet ovat seksikkäämpiä kuin vampyyrit!

Varsinkin Twilight-elokuvien myötä vampyyrit ovat saavuttaneet suuren suosion. Nyt on ihmissusien vuoro päästä valokeilaan.

Pimeässä metsästävät salaperäiset vampyyrit ovat saaneet naiset huokailemaan Twilight- ja True Blood -ilmiöiden ansiosta. Sen myötä myös ihmissusien suosio on nostanut päätään. Popsugar.com listasi viisi syytä, miksi ihmissudet ovat seksikkäämpiä kuin vampyyrit.

1. Ihmissudet ovat vampyyrien pahimpia vihollisia, ja lajien välinen jatkuva taistelu on erittäin viihdyttävää katsottavaa. On mielenkiintoista, että vampyyrien ainut heikkous löytyy ihmissusista.

2. Ihmissusien suosio kasvaa koko ajan! Tällä hetkellä tv:ssä ja elokuvissa on enemmän ihmissusia kuin koskaan. Ihmissusia voi ihailla muun muassa True Bloodissa, Vampyyripäiväkirjoissa ja MTV:n Teen Wolfissa.

3. Karvaisuus ei ole koskaan ollut näin seksikästä. Brad Pitt, Zac Efron, Jake Gyllenhaal, Robert Pattinson… Hollywoodin seksikkäimmät miehet ovat innostuneet parroista ja viiksistä ja tehneet samalla karvaisesta lookista muodikkaan.

4. Naisihmissudet tuovat lisää maustetta ihmissusitarinoihin. Perinteisesti on ajateltu, että ihmissudet ovat aina miehiä, mutta esimerkiksi Twilight-kirjasarjan Leah Clearwater on todistanut, että naiset pystyvät samaan kuin miehetkin! On seksikästä, että myös nainen pystyy kamppailemaan vahvana ihmissutena.

5. Paidattomat kohtaukset. Twilight-elokuvien myötä ihmissudet ovat vähentäneet vaatteita. Sen ansiosta naisyleisö pääsee näkemään ihmissusien seksikkäät lihakset ja sixpackin, jotka lisäävät ihmissusien seksikkyyspisteistä roimasti.

MTV3/Helmi

Lähde: Popsugar.com

Kuva: WireImage/AOP

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.