Tämä sai Jennifer Lopezin kiemurtelemaan häpeästä

Jennifer Lopez on tuomaroinut American Idolissa artistiuraansa aloittelevia tähtösiä, mutta nyt nainen joutui näkemään nolostuttavia hetkiä oman uransa alkuajoilta.

American Idolissa tuomaroiva, maailman kauneimmaksi naiseksi valittu Jennifer Lopez, 42, joutui pienoiseen piinapenkkiin vieraillessaan Jay Lenon talk showssa kuluvalla viikolla.

Tanssijana uraansa aloitellut nainen hautasi kädet kasvoihinsa, kun Leno halusi muistella J Lon uran alkuaikoja, ja ruutuun pyörähti video Jenniferin ensimmäiseltä julkiselta keikaltaan poikabändi New Kids On The Blockin taustatanssijana! Kuvanauha oli peräisin 20 vuoden takaa, American Music Awardseista 1991, jolloin New Kids On The Blockin suosio oli huipussaan.

Jennifer katseli videota ilmeisen huvittuneena, ja kiemurteli penkissään nauraen ja nolostellen. Videolla Jennifer pomppii ja sätkii kuin viimeistä päivää, ja keikuttaa peppuaan Nyykkäreiden Danny Woodin edessä.

Videolta myös nähdään, että muotiguru ei ole aina ollut viimeisen päälle puunattu.

Nauhalla nähtävä parikymppinen Jennifer oli pukeutunut mustaan pilottitakkiin, huolettomiin maihareihin ja kivipestyihin pillifarkkuihin. Lisäksi hänen villit kiharansa oli tupeerattu järkyttäväksi, painovoimaa uhmaavaksi pörröksi takaraivolle.

Lopez aloitteli uraansa tanssijana tv-komediasarjassa In Living Color, ja hän julkaisi esikoisalbuminsa On the 6 kesällä 1999. Albumin nimi on viittaus metrolinjaan, jonka junissa Jennifer istui kulkiessaan Bronxista Manhattanille tanssitunneille lapsuudessaan ja nuoruudessaan.

Lisää Jennifer Lopezia:

MTV3/Helmi

Lähde ja kuvat: Splash

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja