TOP 15: Maailman kauneimmat ihmiset

People-lehti valitsi maailman kauneimmat ihmiset vuodelle 2011. Viidentoista kauneimman joukkoon pääsi myös kolme miestä. Katso, ketkä saivat tämän kunnianosoituksen!

People-lehti on jälleen valinnut maailman kauneimmat ihmiset vuodelle 2011. Vuoden kaunottareksi valittiin 41-vuotias laulaja Jennifer Lopez. Toiselle sijalle pääsi seksikäs 23-vuotias näyttelijäkomistus Zac Efron. Kolmannella sijalla on tuore aviovaimo, näyttelijä Reese Whiterspoon. Katso, ketkä muut pääsivät listalle!

1. Jennifer Lopez

– Menen harvoin sanattomaksi, mutta olen otettu tästä kunniasta, Lopez kertoo People-lehdelle tultuaan valituksi maailman kauneimmaksi naiseksi vuonna 2011. 41-vuotias laulaja-näyttelijä ei pidä ulkonäköään itsestäänselvyytenä. Pienten kaksosten äiti kertoo, että upealta näyttäminen viikosta toiseen American Idol -ohjelman tuomaristossa ei ole helppoa.

– En halua kenenkään luulevan itsestään huolehtimisen olevan helppoa. Se vie aikaa ja vaatii kovaa työtä, Lopez kertoi.

2. Zac Efron

Upea vartalo ja ihanat silmät! Ei mikään ihme, että hiljattain sinkkuuntunut seksikäs Zac Efron pääsi listalle. 23-vuotias komistus tähdittää seuraavaksi elokuvaa New Year's Eve.

– Minusta on tärkeää elää hetkessä ja nauttia joka päivästä täysillä, Efron sanoo.

3. Reese Witherspoon

35-vuotias Reese Witherspoon häikäisi vaaleanpunaisessa morsiuspuvussaan avioituessaan 26. maaliskuuta miehensä Jim Tothin, 40, kanssa. Tuore aviomies on epäilemättä syy kaunottaren jatkuvaan hymyilyyn.

– Hän on ihana. Hän on mahtava mies ja tunnen itseni todella onnekkaaksi, Witherspoon kertoi Voguelle.

4. Jessica Simpson

Tämä vaaleaverikkö on ollut hyvin varustettu jo varhaisteinistä lähtien. Aikoinaan hänen teki mieli teipata rintavarustus piiloon, mutta nyt 30-vuotias kaunotar on oppinut arvostamaan rintojaan parhaana "lisävarusteenaan":

– Pääsen helposti eroon parkkisakoista, kun näytän tyttöjäni ja vinkkaan silmää!

5. Mandy Moore

Mandy Mooren muusikkomies Ryan Adams pitää vaimostaan meikittömänä, mutta kaunotar on myöntänyt People-lehdelle olevansa koukussa kauneustuotteisiin.

– Olen tuoteaddikti, rakastan meikeillä leikkimistä!

Vaikka 27-vuotias Tangled-tähti kertoo, ettei ole erityisen hyvä ehostamaan itseään, yksi asia kuitenkin sujuu silmääkään räpäyttämättä, nimittäin ripsien kihartaminen ilman peiliä.

6. Katie Holmes

Katie Holmesin ulkonäkö ja muotitaju teki kaunottaresta luonnollisen valinnan Jackie O:n rooliin television elämäkerralliseen elokuvaan The Kennedys. 32-vuotias äiti tunsi samaistuvansa entiseen presidentin puolisoon.

– Hän oli niin vahva. Rakastan sitä miten hän rakasti perhettään, miten tärkeää se ja hyvänä äitinä oleminen oli hänelle, Holmes kertoi Elle-lehdelle.

7. Jennifer Hudson

Nyt kun laulaja Jennifer Hudson on pudottanut yli 35 kiloa, Painonvartijoiden kasvo ja kiireinen David-pojan äiti yrittää saada edes joskus kauneusunensa.

– Työn ja äitiyden lomassa en voi sanoa saavani liikaa nukuttua. Yksi elämäni mahtavimmista ylellisyyksistä on, jos saan välillä yhtenäiset kahdeksan tunnin yöunet!

8. Kellan Lutz

– Aloitin mallina, joten tämä on huippuhetki, Kellan Lutz kertoi People-lehdelle Calvin Klein -alusvaatemainoksistaan. Mikä tekee Twilight-tähdestä niin vastustamattoman (rintalihaksia lukuun ottamatta)?

– Minulla on hymykuopat! Luojalle kiitos, että sain jotain näyttääkseni vähän veijarilta, 26-vuotias hurmuri vitsaili.

9. Dana Delany

Täydelliset naiset -tähti Dana Delanyn mukaan kauneus on asenteesta kiinni. Ja hyvistä elämäntavoista: 55-vuotias kaunotar noudattaa ruokavaliota, joka sisältää lähinnä kalaa ja vihanneksia. Tähti myös joogaa viidesti viikossa, mutta myöntää olevansa heikkona hyvään viiniin. Mitä hyötyä tästä on ollut?

– Sain juuri kuulla, että Body of Proof -sarjan roolini oli kirjoitettu 35-vuotiaalle, mutta he tarjosivat sitä minulle, Delany kertoo People-lehdelle.

10. Emma Stone

22-vuotiasta, seuraavaksi Crazy, Stupid, Love -elokuvassa nähtävää kaunotarta on jo kutsuttu uudeksi tähdeksi, jota kannattaa seurata. Tämän mukana tulee paineita säilyä hoikkana Hollywoodin pyörteissä.

– Olisi hullua väittää, etten olisi koskaan ajatellut asiaa, mutta en koskaan ruoski itseäni asiasta… Olet ihminen, elät vain kerran ja elämä on ihanaa, joten syö se hemmetin vaaleanpunainen muffini, tähti toteaa.

11. Mindy Kaling ja Ellie Kemper

– Olen oppinut käyttämään kosteusvoidetta, 30-vuotias The Office-sarjan tähti Ellie Kemper kertoo People-lehdelle, kun häneltä kysyttiin mitä hän on oppinut Hollywoodissa. Kanssanäyttelijä Mindy Kaling on valmis ottamaan kohteliaisuuksia ennemmin ulkonäöstään kuin älystään:

– Miellän itseni komedian kirjoittajaksi, joten ulkonäköön liittyvät kehut ovat mukavimpia – silläkin uhalla, että kuulostan pinnalliselta!

12. Sandra Bullock

– Äidilläni oli tapana sanoa: "Erotu joukosta!", mutta en ymmärtänyt sitä ennen kuin muutuin samanlaiseksi kuin kaikki muut, Bullock kertoi InStyle-lehdelle vuonna 2009. Nykyään sinkkuäiti on oppinut pitämään erikoisuuksistaan ja joustamaan kauneudenhoidosta.

– Koko kauneusrutiinini vie kahdeksan minuuttia, sillä tappelen lähinnä tämän päässäni olevan mopin kanssa, Bullock on vitsaillut.

13. Jennifer Lawrence

Hänen läpimurtonsa elokuvassa Winter's Bone yllätti Oscar-akatemian ja yleisön, mutta kaunotar on vakuuttanut, ettei suosio ole noussut hänen päähänsä. 20-vuotias The Beaver -elokuvan tähti on nähty valkokankaalla varsin luonnollisen näköisenä, mutta hän on valmis kokeilemaan uutta.

– Haluaisin kokeilla jotain erilaista… ehkä käyttää meikkiä elokuvassa. Eikö olisi hullua?

14. Eva Longoria

Täydelliset naiset -tähti Eva Longoria toipuu parhaillaan erostaan koripalloilija Tony Parkerin kanssa ja yrittää välttää turhaa draamaa. Toipumisessa auttaa Eduardo Cruz, jonka kanssa 36-vuotias kaunotar nyt seurustelee.

15. Ryan Reynolds

Ryan Reynoldsin veistoksellisilla vatsalihaksilla saattaa olla jotain tekemistä sillä, että mies valittiin viime vuonna myös maailman seksikkäimmäksi elossa olevaksi mieheksi. Hiljattain Scarlett Johanssonista eronnut kanadalaiskomistus kertoo itseään vähättelevän huumorin olevan kenties paras avunsa. 34-vuotias Reynolds nähdään seuraavaksi elokuvassa Green Lantern.

MTV3/Helmi

Lähde: People.com

Kuvat: WireImage/AOP,Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat