Tämä on oikeaoppinen tapa syödä laskiaispulla!

Kun olet upottamassa hampaasi seuraavan kerran ihanan kermaiseen laskiaispullaan, aloita ensin ihanasta kannesta. Se on oikeaoppinen tapa nauttia laskiaispullaa, sanoo 67 prosenttia nettikyselyyn vastanneista.

Miten laskiaispulla kuuluu syödä? Tätä kysyttiin Mitä tänään syötäisiin –sivuilla, ja 305 vastaajaa kertoi painavan mielipiteensä asiasta. Huikeat 67 prosenttia syö ensin kannen ja sitten vasta pohjan. Syyt tähän ovat monet.

– Kansi ensin ja paras viimeisenä eli pohja, kasu perusteli vastaustaan.

– On helpompi syödä kansi ensin ,ei suu aukea niin isolle ,että voisi syödä kokonaisena. Pitää silpaista vähän kermaa kanteen ja eiku syömään, ankikka vinkkaa.

– Yritän aina ensin syödä kokonaisena, mutta kun se ei koskaan onnistu, syön kannen ensin ja pohjan sitten, Maverick kertoo.

Näinkin laskiaispullaa voi nautiskella

Laskiaispulla ja lämmin maito sopivat yhteen, väittävät nettikyselyyn vastanneet.

– Laskiaispulla pitää syödä kuumaan maitoon upotettuna ja ehdottomasti mantelimassalla, tp sanoo.

– Lämpimän maidon kanssa niin että pullasta, mantelimassasta ja kermavaahdosta tulee pehmeää mössöä, xxx kirjoitti.

– Lämmintä maitoa sekä ehkä hiukan kaneliakin päälle ihanaa mössöä, kirjoittaa nam.

Tässä vielä lukijoiden vinkit laskiaispullasta nautiskeluun.

– Syön pullan kokonaisena, mutta leikkaan sen veitsellä neljään pienempään osaan. Näin rakenne säilyy sellaisena kuin se on ja pulla on helppo syödä, neuvoo Pullava.

– Kerään kanteen sopivasti täytettä ja säästän herkun viimeiseksi. Näin syöden ei ole koko naama kermavaahdossa, eve kertoo.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat