Tämä on miehen pahin parisuhdemoka!

Miehet voivat tehdä paljon erilaisia mokia parisuhteessa, mutta uusi kysely paljastaa, mikä on pahin sammakko, jonka mies voi suustaan päästää.

Jotkin asiat kannattaa jättää sanomatta. Fabriah.comin teettämän kyselyn mukaan suurin virhe, jonka mies voi tehdä, on vastata 'kyllä' kysymykseen "Näyttääkö peppuni isolta tässä?" Kyselyyn vastasi 600 naista, joista 52 prosenttia sanoi tämän olevan pahin asia, jonka mies voi suustaan päästää.

Toiseksi pahin moka olisi unohtaa merkkipäivä. Kolmanneksi eniten naisia suututtaisi, jos mies ei huomaisi naisen uudistunutta ulkonäköä. Koska miehet odottavat naisten näyttävän kauniilta heitä varten, 15 prosenttia naisista olisi närkästyneitä, jos mies ei huomaisi heidän uutta kampaustaan.

– Me tytöt käytämme huomattavan määrän aikaa ja rahaa yrittäessämme näyttää mahdollisimman hyvältä, joten voi vain kuvitella raivomme, jos tätä ei huomioida. Kyselymme kiinnitti huomioita virheisiin, jotka miehet yleensä tekevät kerran. Useimmat saavat kylmää kohtelua päivän ja uudistavat sitten käytöstään. Vain hölmö tekisi saman virheen kahdesti, pohtii Fabriah.comin Francesca Davies.

Neljäntenä listalle kohosi ruoanlaittoon liittyvät kysymykset. 11 prosenttia naisista oli sitä mieltä, että miehellä ei ole mitään asiaa kritisoida heidän kokkauksiaan.

Kolmea prosenttia naisista ärsytti lisäksi suunnattomasti, jos mies kieltäytyisi kysymästä neuvoa, mikäli olisi epävarma ajosuunnasta.


LUE MYÖS:


AVA

Lähde: femalefirst.co.uk

Kuva: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat