Tämä on herttuatar Catherinen koodisana pienille lapsilleen – näin pikkukuninkaalliset rauhoittuvat ollessaan edustamassa

0:25
Mikä hehku! Näin herttuatar Catherine edusti raskauden aikana

Herttuatar Catherinella on yksinkertainen ja tehokas keino siihen, miten hän saa lapsensa rauhoittumaan julkisilla paikoilla.

Herttuatar Catherinella ja hänen puolisollaan prinssi Williamilla on kolme pientä lasta: 6-vuotias prinssi George, 4-vuotias prinsessa Charlotte sekä pian kaksi vuotta täyttävä prinssi Louis. Tämmöisessä pienten lasten katraassa on paljon työtä, eikä pikkukuninkaallistenkaan kaitseminen ole aina välttämättä helppo homma – varsinkaan kodin seinien ulkopuolella. 

Herttuatar Catherinella kerrotaan olevan oma keinonsa siihen, miten hän viestii Georgelle ja Charlotelle, jotka ovat toisinaan mukana kuninkaallisissa edustustehtävissä, että on aika rauhoittua sekä parantaa käytöstään.

Kun Catherinen mielestä on aika rauhoittua, hän toteaa lapsilleen "Nyt otetaan tauko". Kun herttuataräiti ilmoittaa tauosta lapsilleen, George ja Charlotte tietävät, että on aika pienentää vaihdetta ja että he kumpikin keskittyvät hetken puuhailemaan jotain tahoillaan, kuten esimerkiksi lukemaan kirjaa tai kokoamaan palapeliä.

Asiantuntija Rebecca Chicotin mukaan Catherine käyttää hyväkseen fyysisen kommunikaation keinoja, joilla hän saa Georgen ja Charloten pysymään rauhallisina julkisilla paikoilla. 

– Hän laskeutuu heidän tasolleen puhuakseen heille mutta antaa heidän olla lapsia. Hänellä on ihastuttava tasapaino herkkyyden ja hellien rajojen välillä. Hän ei oleta heidän käyttäytyvän kuin aikuisten ja tietää, että lapset käyvät läpi täysin luonnollisia asioita, kuten esimerkiksi kiukkupuuskia. 

– Catherine on hienotunteinen ja lämmin äiti.  

Lähde: Yahoo!

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja