Tämä miesten ruumiinosa on naisista kamalin!

Huonosti hoidetut jalat ovat naisten mielestä ällöttävin osa miehen vartaloa, kertoo uusi tutkimus. Hassua on, että naiset eivät pidä omiakaan jalkojaan viehättävinä.

Naisten mielestä jalat ovat epämiellyttävin osa niin heidän omaa kuin miestenkin vartaloa. Yli kaksi viidesosaa uuteen tutkimukseen vastanneista kertoo inhoavansa miesten jalkoja, mutta yhtä moni nainen kertoi vihaavansa omaakin jalkapariaan.

Yksi viidestä naisesta kertoo häpeävänsä jalkojaan niin paljon, ettei paljasjaloin tulisi lähdettyä mihinkään.

Naiset eivät ole mielipiteensä kanssa yksin. Myös miesten mielestä jalat ovat epäviehättävin osa naisten vartaloa. Kolmasosa tutkimukseen vastanneista miehistä oli tätä mieltä.

Vaikka kaksi kolmasosaa vastanneista sanoi tuntevansa painetta pitää jalat hyvännäköisinä, vain harva jaksoi nähdä vaivaa asian eteen.

Vain yksi kymmenestä naisesta kertoi käyttävänsä rahaa jalkojensa hoitoon kuukausittain, silloinkin vain reilut kymmenen euroa kuussa. Vain kuusi prosenttia tutkimukseen osallistuneista naisista kertoi pitävänsä jaloistaan huolta talvikuukausina, luultavasti siksi, etteivät ne ole silloin niin näkyvillä.

Naiset pitävät tutkimuksen mukaan parempaa huolta itsestään kokonaisuudessaan kuin jaloistaan. Naiset myös kertoivat käyttävänsä korkokenkiä näyttääkseen paremmalta, vaikka tietävät haitoista, joita korot jaloille aiheuttavat. Noihin haittoihin kuuluvat esimerkiksi sisäänkasvaneet varpaankynnet sekä rakkulat.

Tutkimuksen teetti Footner.


LUE MYÖS:

AVA

Lähde: femalefirst.co.uk

Kuva: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja