Tämä mieletön kattohuoneisto kätkee sisäänsä 11 autoa – hissi nostaa superautot suoraan olkkariin

8:14

Tässä luksustalossa asukkaat voivat parkkeerata tyyriit menopelinsä suoraan olohuoneeseensa. Autoilijan unelmaksikin kutsuttu torni on ensimmäinen laatuaan, ja se sijaitsee Miamissa.

CNN:n toimittaja John Defterios tutustuu tähän torniin ylläolevalla videolla.

Porsche Design Tower mainostaa asuntojaan sillä, että omistajan ei tarvitse poistua autostaan ennen kuin on kotonaan. Talossa on autoja varten oma hissi, josta voi poistua kätevästi omaan asuntoonsa. 

Miamissa suuri osa kalliiden asunnon ostajista on ulkomaalaisia, joten suunnittelijoiden täytyy keksiä yhä vain hienompia ideoita heidän houkuttelemisekseen.

Tornin ylimmissä kerroksissa sijaitsee muun muassa lähes kahden tuhannen neliömetrin kattohuoneisto. Sen yhteydessä on 11 kappaletta asunnon omistajalle varattuja autopaikkoja, jotka kaikki sijaitsevat samassa kerroksessa itse asunnon kanssa. Asunnon hinta on huimat 28 miljoonaa euroa.

Luksusautoihin mieltyneille suunniteltu Porsche Design Tower valmistui viime vuonna. Siinä on 132 asuntoa. 

Katso video kattohuoneistosta ja autohissin toiminnasta alta.


Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja

    MTV Oy on osa Teliaa. Yrityskaupan myötä olemme päivittäneet tietosuojasivustomme ja tietosuojakäytännöt. Päivitetyt tietosuojakäytännöt astuvat voimaan 15.4.2020. Lue lisätietoja tästä.